promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
360 nm-es tömény luxus: itt él családjával Sebestyén Balázs
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs diósdi családi házát még 2011-ben vette, akkor 100 millió forintot adott a luxuslakért. 

Magyarország egyik legismertebb műsorvezetője és rádiósa egy nem akármilyen családi házban lakik. Nem hiába, nemrég az is kiderült róla, hogy cége 2022-ben félmilliárd forintos árbevételt hozott neki a konyhára. Ám ezt a házát még 2011-ben vette és állítólag kisfia, Benett születése előtt figyelt fel a modern diósdi építményre. 

Az építmény 2008-ban elnyerte Az év háza díját, ahol az az építész három fő szempontot tartott szem előtt, amely az egyszerűség, természetesség és a tisztaság volt. A kertje 860 négyzetméter, a lakás alapterülete 360 négyzetméter, hat szoba található benne és luxuskonyha bútorokkal van felszerelve. A fürdőszobán pedig aligha összeveszhetnek, ugyanis három is található benne. Saját gardróbbal is rendelkezik, így Sebestyén Balázs és felesége kényelmesen tudtak pakolni.

Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem. Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is.

- árulta el a műsorvezető még évekkel ezelőtt a Blikkknek

Azonban nem Sebestyén Balázs az az egyetlen sztár, aki elképesztő luxusházban él: Majka korábban közösségi oldalán osztott meg videót arról, hogy milyen körülmények között laknak. Habár a videójában a kisfiát rögzítette, mégis látszott, hogy elképesztő ízléses az otthonuk, tágas nappalival és konyhával. Több fotón pedig az is látszik, hogy gyerekeivel a medencében játszik, innen tudható, hogy még az is van a házukban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás