promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiteregették Sebestyén Balázs pénzügyeit, valóban ilyen brutálsokat keres a műsorvezető?
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő számokról van szó, ráadásul nem csak Sebestyén Balázs érintett.

A magyar celebek életéből leginkább csak a sikert, csillogást és pénzt látják az emberek, hiszen a hírességek az Instagram oldalaikon általában az értékeikkel villognak, és az elért eredményeiket ismertetik. Viszont konkrét összegekről csak ritkán esik szó, ami érthető, mivel senki sem szereti, ha a zsebében turkálnak – bár vannak olyan esetek, mikor kiderül, hogy mennyi az annyi.

Nemrég nyilvánosságra hozták, hogy bizonyos hazai hírességek cégei mennyi bevételt termeltek 2022-ben. Egészen hihetetlen összegekről, illetve nagy nevekről van szó, sokan meg is lepődtek. Majka cége, a Dyma MM Kft. állítólag 380 millió forintos árbevételt ért el tavaly, és 78 milliós eredménnyel zárta az évet – a rapper elvileg 80 millió forintos osztalékot vett ki az eredménytartalék terhére.

Az ismert rádiós és műsorvezető, Sebestyén Balázs sem panaszkodhat, ugyanis a Phova Kft., amiben ő is érdekelt, félmilliárd forintos árbevételt hozott 2022-ben, amikor 177 milliós eredményt ért el – utóbbit elvileg teljes egészében kifizették osztalékként, vagyis jó eséllyel neki is jutott belőle bőven.

Kulcsár Edina pénzügyei is kiderültek, G.w.M felesége három cégnek is egyedüli tulajdonosa. A BeautyStation Kft. tavaly 143 millió forintos árbevételt ért el 68 milliós eredmény mellett, az Edina Kulcsar Kft. pedig 81 milliós árbevételt tudott felmutatni 58 milliós adózott eredménnyel – elvileg egyik cég esetében sem történt osztalékkifizetés, a harmadik pedig szerény számokat produkált.

Úgy tűnik, hogy ezek a celebek okosan intézik a pénzügyeiket, hiszen jól menő cégekben van érdekeltségük, így biztosíthatják maguknak az anyagi biztonságot – persze a legtöbben sokat dolgoznak azért, hogy ilyen hatalmas sikereket érjenek el az üzleti életben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás