promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belehalunk: Majka brutálisan sok pénzt keres, kiderült a pontos összeg?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Majkának elég sok pénz ütötte a markát, amiért elvállalta a TV2 sikerműsorát.

Majka igazán hosszú utat tett meg a Való Világ óta, hiszen akkor még elérhetetlen álomnak tűnt számára, hogy egyszer ismert rapper lesz, mára pedig már ő Magyarország egyik legnépszerűbb, legnagyobb médiaszemélyisége, aki mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Folyamatosan adja a teltházas koncerteket, miközben a tévében is ott van, szóval nagyon elfoglalt, és úgy tűnik, hogy van is rá igénye a közönségnek – főleg, hogy a legutóbbi műsora, a Zsákbamacska is nagy siker lett a TV2-n.

Talán a Sztárban sztár leszek! című műsor az, amivel a legnagyobbat robbantotta Majka, aki a második évadban csatlakozott Mesterként, és azóta is oszlopos tagja a csapatnak. A humoros megnyilvánulásai, a helyenként egészen kemény összetűzései mind szórakoztatóbbá és érdekesebbé tették eddig a TV2 elvileg ősszel visszatérő szuperprodukcióját, és úgy tűnik, hogy ezért rendesen meg is fizette a csatorna a hírességet.

Felkerült a netre egy felvétel, ami alapján Majka 15 millió forintot kapott a Sztárban sztár leszek!-ért.

Mondjuk úgy, hogy ezek alapján Majka elég jó fizetést zsebelt be a TV2-től, és ez valószínűleg egyre csak növekszik, ahogy jönnek az újabb évadok, vagyis jó eséllyel a negyedik szériánál már jóval több pénz fogja ütni a híresség markát – persze, ha egyáltalán elvállalja a szereplést, és visszatér a hatalmas népszerűségnek örvendő műsorba, amit már most nagyon várnak a magyar nézők.

Persze a fent említett, elég kellemesnek mondható összeg nem biztos, hogy fedi a valóságot, mivel Majka nem erősítette meg, de ha tényleg igazak az információk, akkor megéri neki „bohóckodnia” a TV2-n ilyen gázsiért – minden bizonnyal nagyon sokan lennének a helyében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás