promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megcsókolta Tóth Andit, nyilvános helyen kapta le őt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka férfiasan bevallotta, hogy megcsókolta Tóth Andit, nem is egyszer.

Majka egészen megdöbbentő történetet mesélt el a múltjából. A rapper-műsorvezető Liptai Claudia A Nő a tét című műsorában vallott arról, hogyan csókolta meg Tóth Andit.

Liptai Claudia podcastjének utolsó adásában a TV2 sztárműsorvezetője, Majoros Péter, azaz Majka volt a vendég, elmesélte, milyen korán elkezdte már a csajozást, és azt is elárulta, hogyan zajlott az első csókja egy Tóth Andi nevezetű lánnyal.

Majka 11-12 éves volt, mikor először csókolózott, de ez sem volt spontán. A rapper elmondása szerint levelezett a lánnyal, és előre megbeszélték a dolgot. Tóth Andi Majka osztálytársa volt, tehát egy vele egykorú lánnyal csattant el neki az első.

„Persze nem azt mondtam neki, hogy először csinálom, hanem hogy rutinos vagyok, meg persze, ő is ezt mondta. Andiék tízemeletesben laktak, a tizediken, és hazafelé mindig bementünk a lépcsőházba 5-6 percre csókolózni. Jó volt, de nem emlékszem annyira. Csókolóztunk, aztán hazamentem. Akkori kornak megfelelő járás volt, együtt jártunk suliba”

- fogalmazott a műsorban Majka.


Természetesen a szóban forgó Tóth Andinak semmi köze az X-faktor egykori győzteséhez, márcsak azért sem, mert Majka és az énekesnő közel sincsenek egy korban, 19 év különbség van köztük.

A mindenki által jól ismert Tóth Andi jelenleg szingliként él, hiszen nemrég szakított előző barátjával, Marics Petivel. A visszavonult énekesnő most nagyon jól érzi magát egyedül, és ő nem az a típus, aki csak úgy egykettőre túllendül egy tönkrement párkapcsolaton, Marics Petiről viszont többen is megerősítették, hogy újra szerelmes.

Nemrég ki is derült, hogy ki a szíve új választottja:

egy csinos színésznő, aki korábban az RTL több sorozatában is játszott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás