promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka el akarja hagyni, régóta tervezi a költözést, de van egy akadálya
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka még mindig el akarja hagyni.

Majka és felesége, Majoros Hajnalka elhagyták Magyarországot. A rapper-műsorvezető és Dundika a tengerentúlra utazott, és nem is jönnek vissza egy hónapig.

„Most elutazom egy picit a tengeren túlra, ahol az elkövetkező egy hónapban rengeteg minden vár rám! Vancouver és Las Vegas már kiabál értem. Meglátjuk, mekkorában leszek, amikor távozom”

- írta a posztjában Majka.

A TV2 sztárjaem titkolja, hogy nagyon szereti Amerikát, és régi vágya, hogy egyszer végleg odaköltözzön a családjával. Majka továbbra sem tett le a tervéről, hogy egyszer elhagyja Magyarországot, de egyelőre van egy akadálya ennek: a pénz.

„Nem gondoltam meg magam Amerikát illetően, egyszer majd fogjuk magunkat, itt hagyunk csapot-papot. Ahhoz azonban, hogy kint élhessünk, legalább olyan jó színvonalon, mint itthon, rengeteg pénz kell. Évek óta tudatosan gyűjtögetek az amerikai életre, de legalább ennyit kell még érte melózni”

- nyilatkozta még korábban a hot! magazinnak.

Majka akkor azt is elárulta, milyennek képzeli el az amerikai életüket: önmagát úgy képzeli el, hogy járja a kaszinókat, és pókerezésből keresi majd meg a napi betevőt.

Azt nem tudni, hogy eddig mennyi pénz gyűlt össze Majkáéknak az amerikai költözéshez, de biztos még néhány évig itt maradnak Magyarországon. Ez kétségkívül jó hír azoknak a nézőknek, akik miatta nézik a TV2 műsorait. Bár a rapper most nincs képernyőn, de biztosak lehetünk benne, hogy nem a Zsákbamacska adásaiban láthattuk őt utoljára. A felújított gameshow kiemelt nézettséggel futott a csatornán, így garantált a visszatérés, de egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhetnek új adások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás