promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka zavarba ejtő viselkedése teljesen kiakasztotta a magyar nézőket, ritkán van ilyen kínos pillanat a tévében
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka túlment egy határon, és ez nem mindenkinek tetszett.

Majka hosszú utat tett meg a Való Világ óta, hiszen ott még az volt a legnagyobb vágya, hogy rapper legyen, manapság pedig ő Magyarország egyik leghíresebb embere, aki teltházas koncerteket ad, a műsorait pedig rengetegen nézik a tévében. Ő mindig is egy különleges figura volt, aki most is legalább olyan autentikus, mint annak idején – bár természetesen az ő pályafutásában is akadtak rögösebb részek.

Ahol feltűnik Majka, ott biztos, hogy maradandó pillanatokkal gazdagodnak a nézők. Legutóbb a Zsákbamacska című műsort is gyakorlatilag egyedül vitte el a hátán és tette szórakoztatóvá, előtte pedig a Sztárban sztár leszek!-ben mókázott – de ott is akadtak olyan esetek, amik néha inkább kellemetlenek voltak, mint viccesek, hiszen a híresség nem mindig tudja, hogy hol van a határ, így előfordul, hogy átlépi azt, ez pedig nem mindenkinek tetszik.

A Sztárban sztár leszek!-ben elég bevállalós ruhakölteményeket vett fel Köllő Babett, hiszen volt, hogy csak két kis korong takarta a mellbimbóit. Nem is kellett ennél több, hogy a rapper rákontrázzon:

Majka fogta magát, és a nézők szeme láttára kivágott két lukat a pólóján, hogy kikandikáljanak a mellbimbói – ezzel a színvonaltalan viselkedéssel pedig egyesek szerint új mélypontra taszította a magyar televíziózást.

Persze sokan kacagtak Majka kicsit extrém marhulásán, hiszen csak az volt a célja, hogy megnevettesse az embereket, de még így is sokan kiakadtak miatta, mivel a kommentelők bizonyos része szerint ez már egy kicsit sok volt – bár a visszajelzések alapján bőven akadtak olyanok is, akik egyenesen zseniálisnak ítélték meg a híresség húzását, szóval összességében megosztó volt a dolog.

Itt lehet megtekinteni Majka mellbimbós akcióját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás