promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina besokallt a tehenezéstől, komoly válaszcsapást kapott G.w.M szerelmétől az egyik kommentelő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina nem rég szült, de már tudja nagyon jól, hogy a negatív kommentelők bármikor képesek valamilyen otromba dolgot az arcába vágni.

Anno sokakat meglepett, hogy Csuti után Kulcsár Edina G.w.M oldalán találta meg a szerelmet, attól meg még több ember álla leesett, hogy közös gyerekük lett. Az egykori szépségkirálynő nem igazán értette, miképp eshetett teherbe, mivel fogamzásgátlót szedett. Kulcsár Edina ugyebár száz százalékosan komolyan vette a dolgot, és a terhessége miatt a TV2 Dancing with the Star című táncos műsorában is visszamondta a szereplést.

Kulcsár Edina ugyebár anno csinált egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Amikor elment otthonról, ezt véletlenül otthagyta, szóval G.w.M és azonnal rájött, hogy bővülni fog a család.

A terhességi teszt felfedezése óta mondhatni sok, vagy éppen rengeteg víz lefolyt a Dunán. Nem olyan rég megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya. A pár nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy budapesti magánkórházban jött világra a baba, amit a szerelmesek Amarának neveztek el. A sztárpárnak is a kislány a harmadik gyermeke, de az első közös a kapcsolatukban.

Kulcsár Edinának ugyebár a kisbabájával, és a családdal kellene felszabadultan foglalkoznia, de a kommentelők ismét alaposan betámadták. Ide kattintva lehet megnézni azt a fotót, amin az egykori szépségkirálynőnek a nagyobbik lánya puszit ad az arcára. A képet Edina kisfia, Medox csinálta.

A fotó alá a sok pozitív komment mellé megérkeztek a trollok is. Szülés ide, vagy oda, G.w.M párjának sokan kritizálták a súlyát, de akadt olyan is, aki gyakorlatilag letehenezte az újdonsült anyukát. Neki sem kellett több, rögtön reagált a kritikákra.

„Bármennyire is nyers a megfogalmazás, igazad van! Szerintem is van rajtam még bőven. Nekem nincs szuperképességem tökéletesen kinézni szülés után 1 héttel. De majd próbálkozom”

- idézte a Bors Kulcsár Edinát.

Szóval G.w.M párjáról lepattannak a tehenezős gúnyolódások, és valóban csak azzal foglalkozik, hogy minden nap jól érezze magát a bőrében, na meg a családjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás