promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M megosztó szülőszobás videója kiakasztotta a magyar internetet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokakat megbotránkoztató videó jelent meg Kulcsár Edina és Varga Márk, alias G.w.M szülés előtti óráiról. A sztárpárnál megszokott, hogy a nagy nyilvánosság előtt éli az életét, azonban lehet, hogy ez a videó már az ő követőiknek is sok volt?

Kevés olyan ember van, aki ne hallott volna a címben szereplő házaspárról, magyarországi viszonylatban gyakorlatilag a nevük megkerülhetetlen. Személyük és különösen az internetes jelenlétük régóta megosztja a nyilvánosságot: vannak, akik követendő, példaértékű párnak tartják őket, akiknek a szerelme a sok nehézség árán is végül beteljesült, van aki pedig minden posztjuk alatt kifejezi a nemteszését a nagyzoló, magamutogató magatartásuk miatt.

A mostani kommentcunamit Edina egy nemrég megosztott, friss videója okozta, melyben hatalmas pocakkal, infúzióval a kezében, vidáman táncol férjével a kórházban.

A népharag ismét rájuk zúdult, sokan azt nehezményezték, hogy a szülés előtti időszak egy nagyon intim dolog, csak a párra és a nagyon szűk családra, barátokra tartozik. Van, aki irigykedve jegyzi meg, hogy Edinát nem gyötörték azok a szülés előtti fájások, amiken nők milliárdjai estek már át. 

Kritizálták azt is, hogy Edina a programozott császármetszés mellett döntött, valamint felhívták rá a figyelmét, hogy mennyire fogja szégyellni ezt a videót a születendő gyermekük nagyobb korában.

-Úristen, de kellemetlen. Ennél lejjebb már hova süllyed ez a nő… 

-Hogy lehet igy viselkedni? Buszke lehet igazan! Borzalmas!

-sok szerencsét a kicsinek, ilyen pompás szülőkkel szükség lesz rá

-Ilyen szüleim lennének, elsüllyednék. Gyalázatos

Sokan voltak azonban az ellentáborban is: Kiálltak a pár mellett, biztosítva őket a támogatásukról és lehurrogták a negatív hozzászólást írókat és örültek annak, hogy Edina fájdalmaktól mentesen és vidáman, a párjával nagy harmóniában indul el a kórházban.

-Ebben semmi kivetnivaló nincs.Lazák aranyosak,ezerszer inkább így,mint befeszülve,idegesen.Ez csak jót okozott nekik a szülés előtt.Mindenkinek ilyen szülés előtti állapotot

-Én nem szeretnek meg bántani senkit sem!!!!
De nem értem ez miért “katasztrófa, szégyen , nekem ég a pofám stb..?) nem értem a várandósság egy trauma? Vagy egy betegség? Nem értem szerintem ez egy csodálatosan szép dolog egy szerelmes pár és egy család életében , szerintem ebben semmi szégyen és semmi kiakaszto dolog nincs hogy ennyire örülnek annak hogy nem sokára megszületik a pici baba , legyen inkább depressziós, vagy inkább sírjon olyan fájásai legyenek? Inkább kívánom minden nőnek, hogy így élje meg a szülés utolsó perceit , ilyen boldogan és “fájás mentesen”!
Én csak gratulálni tudok!

Minden nő másképpen éli meg a szülés és a születés csodáját. Lehetséges, hogy valakinek épp az teszi könnyebbé ezt a nehéz időszakot, ha ország világ előtt megmutatja, hogyan készül fel az előtte álló nehézségekre. Akárhogyan is legyen, sok boldogságot kívánunk nekik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás