promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi titok derült ki Kulcsár Edina szüléséről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden bizonnyal G.w.M erre sem fogja sajnálni a pénzt.

Nagyon is a csúcson van Kulcsár Edina és G.w.M boldogsága, amióta egymásra találtak. Ráadásul szintet is lépett a kapcsolatuk, amikor tavaly nyáron kiderült, hogy a rapper és a párja gyereket várnak.

Kulcsár Edina ugyebár anno csinált egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Amikor elment otthonról, ezt véletlenül otthagyta, szóval G.w.M és azonnal rájött, hogy bővülni fog a család. Ezekről persze egyre kevesebb hír szólt mostanság a bulvármédiában, mivel mindenki a rapper és Szabyest háborújával volt elfoglalva, amibe még Gáspár Laci is beszállt a végére.

Az egykori szépségkirálynő nem igazán értette, miképp eshetett teherbe, mivel fogamzásgátlót szedett. Kulcsár Edina ugyebár száz százalékosan komolyan vette a dolgot, és a terhessége miatt a TV2 Dancing with the Star című táncos műsorában is visszamondta a szereplést.

Szabó András Csuti akkor nem igazán volt boldog a hír hallatán, szóval kezdetben nyilatkozni sem szeretett volna erről. Később azért hozzátette, hogy azért nem változik semmi, mivel a közös gyerekeiket Edinával egyetértésben és összhangban szeretnék tovább nevelni. Persze az üzletembernek azt is el kell fogadnia, hogy G.w.M fia az ő gyerekei féltestvére lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M valószínűleg már nagyon izgatottak, mivel közeledik az alkalom, amikor a baba világra fog jönni. A Bors szerint teljesen biztosra vehető, hogy a sztárpáros magánkórházat választ.

A lap el is kezdett számolgatni, és úgy látják, hogy az egész mindennel együtt úgy 2 millió forintba fog kerülni. Ahogyan G.w.M-et ismeri mindenki, erre biztosan nem fogja sajnálni a pénzt. Az is borítékolható, hogy Kulcsár Edina császármetszéssel fog szülni, mivel az előző két gyermekét is így hozta a világra.

Kulcsár Edina tavaszra van kiírva, de még az is előfordulhat, hogy hamarabb fog érkezni a baba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás