promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: nyilvános bocsánatkéréssel ért véget G.w.M balhéja
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre pont került G.w.M és Szabyest egyre cikibb botrányának végére.

A legtöbben akkor hallottak először G.w.M-ről, mikor tavaly összejött Kulcsár Edinával, pedig ő már akkor is az ország egyik legsikeresebb előadója volt. Az utóbbi hónapok balhéi alapján eléggé megosztó személyiségnek számít a rapper, akinek nemrég Szabyest is keményen nekiment, ugyanis állítólag rohadványnak nevezte a zenéit – ebből pedig egy olyan botrány kerekedett, amibe még Gáspár Laci is belekeveredett.

G.w.M persze nem hagyta szó nélkül Szabyest beszólását, és azzal oltotta le az énekest, hogy majd akkor beszéljen, ha hasonló eredményeket ért el, mint ő, akinek több arany-, illetve platinalemeze is van. Ekkor robbant ki igazán a botrány, hiszen Szabyest ezek után szétkürtölte, hogy G.w.M-nek nincs se aranylemeze, se platinalemeze a MAHASZ adatbázisa szerint – sok helyen egyből le is hozták, hogy a rapper hazudott az elért eredményeiről.

Most kiderült, hogy hiányos volt a MAHASZ adatbázisa, és G.w.M valóban rendelkezik számos arany-, és platinalemezzel, ez pedig azt eredményezte, hogy Szabyest nyilvánosan kért bocsánatot a rappertől – aki amúgy a végén már csak nevetni tudott az egész eseten, hiszen nem ez az első alkalom, hogy győztesen jön ki egy balhéból.

Az egész szituáció rendkívül kellemetlen, ráadásul sokan úgy gondolják, hogy csak „vihar volt a biliben” Szabyest beszólogatása, ugyanis egyesek szerint így akart az énekes egy kicsit a figyelem középpontjába kerülni, ami össze is jött neki. Ez persze nem biztos, hogy igaz, viszont az biztos, hogy valóban egész nagy botrány alakult ki a negatív véleményéből – de végül sikerült viszonylag békésen lezárni a dolgot.

Itt lehet megnézni G.w.M-et pár arany-, és platinalemezzel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás