promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci kíméletlenül beszállt G.w.M és Szabyest háborújába – nem fogta vissza magát az X-Faktor mentora, aztán ő is kapott választ
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ment a szájkarate, és Gáspár Laci mindent kiadott magából.

Aki követi a bulvármédiát, az biztosan tud róla, hogy Szabyest és G.w.M között gyakorlatilag elszabadultak az indulatok. Előbbi keményen lehúzta Kulcsár Edina párjának zenéjét, azt meg nagyon jól tudjuk, hogy G.w.M nem finomkodik, és meg fogja védeni magát.

Szabyest jelenleg azon a véleményen van, hogy G.w.M a szerzeményeimben lealacsonyítja a nőket, ez pedig abszolút nem jó példa a mai fiatalok számára. A rapper hozzátette, hogy ő mindig a saját élettapasztalatait alakítja át dalokká, így nem fog finomkodni a dalszövegeiben.

Szabyest akkor úgy döntött, hogy beleszáll Kulcsár Edinába, na meg Gáspár Laciba is. A fiatal előadó szerint Gáspár Lacinak egy ideális világban fellépési lehetőséget sem kellene kapnia, nem hogy zsűrizni és mások életéről dönteni az X-faktorban.

Nyilván Szabyest felhozta azt is, amikor a mentor képtelen volt helyesen előadni az Omega dalát.

Gáspár Lacinak természetesen nem tetszett, hogy Szabyest őt is belekeverte ebbe a vitába, így Instagram-sztoriban válaszolt, ami bár csak 24 órán keresztül elérhető, de A Nagy Bulvárcsoportban kifotózták.

„Most az hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy két-három perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból – ezt szakmai objektíven igyekszem megközelíteni – nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess. Itt nem csak G.w.M-ről vagy akár magamról beszélek, hanem bárkiről, beleértve akár Fekete Pákót is”

- kezdte a mondandóját Gáspár Laci, aki nagyon jól tudta, hogy hibázott Omega dalnál, de nem is rejtette véka alá a dolgot.

„Mindenki hibázhat. Ronthat el sorokat. Énekelhet hamisan, még akkor is, ha tehetséges. De ahhoz, hogy beleálljon másokba, először is bizonyítania kell, hogy tud valamit. De te, te fiam, te nem tudsz semmit. Szóval inkább hallgass el”

- zárta a monológot az X-Faktor mentora.

Közben beindult a csata Szabyest és Gáspár Laci között is, mivel a fiatal előadó reagált a megszólalásra:

„Köszönöm a válaszod, megtiszteltél vele, de tekintve, hogy tízen pár év alatt talán 10 db zenét se tákoltál össze, a többi, aktuálisan fennmaradó hírnevet, médiak*rva módjára, műsorokban való haknizgatás alapozta meg, így egy ilyen >>kirakat-sikeres<< ember ne degradáljon maga alá se engem, se Fekete Pákót, sőt még Varga Irént se - aki mellesleg a maga körülményeihez képest zeneileg már többet tett oda, mint te az utóbbi 10 évben. (…)A legnagyobb érdekesség benned 2023-ban, hogy lambód van, amit a közösségi médiában használsz is feltűnősködésre”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás