promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M beégette magát a Szerencsekerékben, tényleg nem ismeri a cseresznye szót?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M teljesítmény nélkül jutott be a fődíj játékba, aztán a cseresznye szó kifogott rajta.

Kulcsár Edina után a párja, G.w.M, azaz Varga Márk játszhatott a Szerencsekerékben. A rapper két fiatal hölggyel együtt próbálhatott szerencsét Kasza Tibi műsorában, és eleinte úgy tűnt, semmi esélye arra, hogy bejusson a fődíj játékba. Eszter magabiztos játékkal, szerencsés forgatásokkal szépen gyűjtögette a pénzt, aztán Dia is belendült.

Minden szépen alakult a két hölgy között, aztán Dia játéka balszerencsés fordulatot vett, ami aztán végig is kísérte őt az adáson: egymás után pörgette ki a cseréket, így G.w.M folyamatosan újabb, és újabb mesés összegekkel gazdagodott anélkül, hogy hozzáért volna a kerékhez. Persze Dia megtehette volna, hogy Eszterrel cserél összeget, de nyilván abban bízott, hogy vagy ő, vagy G.w.M kipörget még egy cserét, így visszakerülhet hozzá az a pénz, amit ő gyűjtött össze a fordulók során.

Ez viszont nem így alakult, a negyedik forduló végén Eszter nagyon igyekezett, hogy felzárkózzon, és meg is előzze Varga Márkot, de végül csak a második helyen zárt. Dia arcáról egyszerre lehetett csalódottságot, szomorúságot, és mérhetetlen dühöt is leolvasni, de Kasza Tibi megpróbálta oldani a feszültséget azzal, hogy azt mondta neki: G.w.M örökre emlékezni fog rá, és biztos írni fog róla egy dalt. Ez azonban nem hatotta meg Diát.

„Nagyon ki vagyok vele segítve”

– reagálta a fiatal nő, aki így sem üres kézzel távozott a stúdióból; magával vitt egy mosogatógépet és egy wellness-hétvégét.

Bár Eszter szemmel láthatóan jobban viselte a vereséget, azért megjegyezte, hogy a G.w.M-nél heverő összegnek jobban örült volna, mint a garantált gőzállomásnak.

„Eszter: Ez az összeg jobban tetszene...

Dia: Gondold el, nekem hogy tetszene! Én gyűjtöttem neki össze!

G.w.M: Verjetek meg...”

Így tehát a lányok csalódottan távoztak a stúdióból, és majdnem G.w.M is lelépett, mert nem hitte el, hogy tényleg ő jutott be a fődíj játékba. Kasza Tibi azt mondta, hogy a rappert a műsor szerkesztőinek kellett visszahívnia a parkolóból.

Varga Márk kis híján 4,4 millió forintot vitt el a Szerencsekerék-ből, de cúnyán beégette magát, egy pofonegyszerű feladvány kifogott rajta. A betűket jól választotta meg, de 20 másodperc alatt képtelen volt megfejteni a BULIGYÜMI témakörhöz tartozó feladványt, ami így nézett ki:

K_KT_L - CSERES_N_E.

G.w.M el is kezdte mondani, hogy „koktél-cseres...", de a cseresznye szó látszólag eddig ismeretlen volt a számára, mert mindent mondott helyette, csak azt nem. Végül nyeremény nélkül távozott a stúdióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás