promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina G.w.M-et is lapátra fogja tenni? Így nézett ki a szépségkirálynő pasija Csuti előtt, akinek szintén mindent megígért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina úgy néz ki, ugyanazokat a köröket futja, és nincs kizárva, hogy egyszer G.w.M-et is lapátra fogja tenni.

Kulcsár Edina és Csuti neve nem volt annyira felkapott a bulvármédiában anno, de aztán ismét mindenki velük kezdett el foglalkozni, amikor szakítottak egymással. Már igazából ez is pikáns sztori volt az olvasóknak, de a hír akkor robbant még ennél is nagyobbat, amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina ismét szerelmes, és megtalálta magának az álompasit G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

Lehet, hogy Csuti és Kulcsár Edina kapcsolata túlságosan a megszokottságra épült, és nem volt mi felrázza ezt anno? Azt persze utóbbi mindig igyekezett kiemelni, hogy nem volt harmadik személy a dologban, de ettől még igyekezett az elején titokban tartani, hogy összejött a rapperrel. Miután a bulvárlapok ezt kiszagolták, már nem volt visszaút.

Azóta mondhatni sok víz lefolyt a Dunán. Múlt hét csütörtökön megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya. A pár nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy budapesti magánkórházban jött világra a baba, amit a szerelmesek Amarának neveztek el.

G.w.M-nek a most született kislány szintén a harmadik gyermeke, mert ugyebár Kulcsár Edinának is született kettő, akiknek Szabó András Csuti az édesapja.

Nyilván közben Csuti sem lassít, és igyekszik élvezni az életet. A jelenlegi párja, a modell Sudár Bianka 13 évvel fiatalabb az üzletembernél, de ez a korkülönbség abszolút nem zavarja őket.

Közben nagy kérdés, hogy emlékszik-e arra valaki, hogy Kulcsár Edina kivel járt még Csuti előtt. Máté szintén sikeres üzletemberként volt elkönyvelve, és 2014 nyarán már az esküvőre készültek. Ide kattintva tudtok róluk megnézni egy közös képet a múltból.

Most Pottyondy Edina elővette egy videóban azt, hogy Kulcsár Edina gyakorlatilag ugyanazt nyilatkozta anno a szerelméről, mint G.w.M-ről.

„Mondhatom azt, hogy mellette lettem nő és neki köszönhetek nagy részben mindent”

- állította 2014-ben Kulcsár Edina, és mind a két helyzetben a lelki válságát is belecsempészte.

A modell ezután felbontotta az esküvőt Mátéval, és később már Csuti karjaiban kötött ki. Kulcsár Edina tényleg ugyanazokat a köröket járja, és G.w.M-et is lapátra fogja tenni egy idő után, ha a kapcsolatuk ellaposodik? Az idő természetesen erre is választ fog adni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás