promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó buktatta le G.w.M-et, Kulcsár Edina tombol majd, ha meglátja ezt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M-et egy lesifotós buktatta le. Kulcsár Edina ennek biztos nem fog örülni.

Kulcsár Edina már bőven a terhessége harmadik trimeszterében van, már csak néhány hét, és meglátják G.w.M-el első közös gyermeküket. A pár mind ez idáig nem akarta elárulni, hogy mi lesz a kislányuk neve. Edina nemrég az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol elmondta, hogy Varga Márkkal végül az Amara mellett döntöttek.

„Számomra nagyon fontos: mind a jelentése, mind a számmisztika és miegymás. Nem vagyok annyira ezoterikus, meg nem ez határozza meg, ezt is fontos elmondani, de valamilyen szempontból fontosnak tartom ezeket is. Úgyhogy ez volt a tökéletes”


Hogy mikor ünneplik majd a kislány névnapját, azt nem tudni; több lehetőség közül is választhatnak a szülők: tarthatják január 15-én, április 15-én, július 15-én, illetve október 15-én. Az Amara egyébként egy nagyon ritka női név, aminek jelentése kegyelmes, örökkévaló, hervadhatatlan.

Bár Edina minden energiáját és figyelmét leköti a terhessége, ami most napvilágra került kedveséről, annak biztos nem örült. Egy lesifotós ugyanis lecsevégre kapta G.w.M-et az egyik budapest plázában, ahogy merész, a férfiaktól nem éppen megszokott és hétköznapi viseletben mászkál. Az alábbi képen olyan, mintha Varga Márk harisnyát és farmerszoknyát viselne; az internet népe azonnal rászállt a NAV által is szemmel tartott rapperre.

„Én vagyok a férfi loaferek legnagyobb hazai kedvelője és védelmezője, de az a helyzet, hogy a farmerszoknya, fehér harisnya és rózsaszín blúz mellett már említésre sem méltó”

„Tudom, nem a külső miatt választ az ember párt, és Csuti sem az esetem, de erre lecserélni. Phuj”

„Elsőnek azt hittem, hogy farmerszoknyàban és fehér harisnyában van”

„Balerina cipő, farmer térdszoknyával”

(Fotó: A Nagy Bulvárcsoport/Reddit)

A Ripost által megkérdezett stylist szerint dicséretes, hogy valaki - akár egy férfi - így mer kísérletezni az öltözködéssel, mindazonáltal ő is azon a véleményen van, hogy G.w.M alaposan mellélőtt ezzel a szettel.

„Ezt az összeállítást nem mondanám túl esztétikusnak, és nem is túl előnyös neki, már ami az arányokat illeti. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy rá egyébként is jellemző, hogy bátrabban öltözik, mint az átlag, szeret kísérletezni. Az sem kizárt, hogy sietett és épp csak felkapott valamit, de az vitathatatlan, hogy nem ez volt élete legjobb választása”

- mondta a divatszakember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás