promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabin röhög a fél ország: erotikus videóban mutatta meg magát a Fricska együttessel, most pedig tömegek utánozzák a mozdulatait
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi hónapokkal ezelőtti videóját most kapta fel az internet, sorra jelennek meg a róla készült mémek. 

Tóth Gabi mostanában többszörösen a figyelem középpontjába került. Először kiderült, hogy zátonyra futott a házassága Krausz Gábor séffel, majd az is felszínre került, hogy a szakítás oka nem más, mint a megcsalás. Habár az énekesnő még nem erősítette meg, a pletykák szerint a Fricska táncegyüttes egyik tagja csavarta el a fejét, akivel már össze is költöztek. Krausz Gábort mindez nehezen érintette, az sem kizárt, hogy elhagyja az otthonát és külföldre költözik. Erre utaló fotót osztott meg az Instagram-oldalán.

Az egykori páros korábban többször üzengetett is egymásnak burkoltan a közösségi médiában, ahol most lángra kapott Tóth Gabi egykori zenéje. Az énekesnő kilenc hónappal ezelőtt jött ki a SzívbeEmelő című dallal, amely ráadásul a Fricskával közös alkotás. A premierje pedig a Sztárban Sztár leszek! színpadán volt, már akkor együtt lehetett látni Gabit és új párját, Mátét. 

A nóta most lett leginkább felkapott a TikTok-on, sokan leutánozzák és pár perces videót készítenek rá. Ám mindez egy feldolgozás, a Hidegen fújnak a szelek című népdalt csempészte bele a saját nótájába Gabi.

Íme néhány példa: 

Az internet népe pedig vagy szereti vagy nem, de a legtöbb esetben viccre veszik a sokak által furcsának tartott számot, legfőképp azzal együtt, ahogy a videóklipben mozog a magyar híresség. 

Úristen, imádjuk táncházba ezt enekelni de Tóth Gabi tönkretette - írta az egyik videóhoz egy kommentelő.

- Góth tabi: a hideg szelekkel suttogó - emelte ki egy másik hozzászóló.

- Nekem tetszik hogy ha előadok népzenét dolgoznak fel egy kicsit át dolgozzva. Zenét vegeztem és ez bárhogy nézem jó - olvasható egy támogató üzenet a sok vicces megjegyzés mellett. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás