promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor igazi bosszúhadjáratot folytat Tóth Gabi ellen, minden lépése tűpontos és oda szúr ahol a legjobban fáj
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig szelíd és csendes sztárszakács most turbó üzemmódba kapcsolt, igazi terminátorként ontja az online pofonokat Tóth Gabinak. 

Igazából az országnak nem sok ideje maradt felocsúdni az elmúlt néhány hét sokkjából, ugyanis nem akar szűnni a Tóth Gabi és Krausz Gábor körüli érdeklődés és a rajongók (vagy éppen az utálkozók) fanatikusokként keresik mindenben az apró jeleket.

Vannak akik a békülésben reménykednek, míg mások épp ellenkezőleg: arra próbálnak rájönni  mióta tarthatott Gabi kapcsolata új párjával Papp Máté Bencével. Az énekesnő egyelőre nem nyilatkozott, Instagram oldalán tesz közzé sokatmondó idézetekkel, gondolatokkal ellátott fotókat, melyek közül többet valószínűsíthetően Krausz Gábornak címzett.

Krausz azonban szemmel láthatóan bekeményített, semmilyen szép gondolattal nem reagál, a szakítás bejelentése utáni gyúrós videóján kívül Instagram oldalán egyféle tartalom található meg: rengeteg fotó és videó táncpartneréről, Mikes Annáról.

Gábor korábban már visszautasította a műsor felkérését, de most valószínűleg egyrészt jól esik neki, hogy amíg Gabi új szerelmével romantikázik, addig legalább ilyen formában ő is részesülhessen a gyógyuláshoz elengedhetetlen női energiákból.

Úgy tűnik a táncospár tökéletesen egymásra hangolódott: mindketten sokat mosolyognak és szemmel láthatóan jót tesz Gábornak Anna közelsége.

Korábban úgy nyilatkozott, hogy nagyon zárkózott és visszahúzódó ember, leginkább a konyhában és a családja körében tud kiteljesedni, így nagyon nagy szó az, hogy egy számára ennyire idegen terepen, egy ilyen hatalmas trauma után, egy eddig ismeretlen emberrel ekkora összehangba került.

Valószínűleg az is doppingolja, hogy túlzás nélkül az egész ország neki szurkol, ebből a válásból mindenképpen ő került ki a szimpatikus félként és mint áldozat, körülötte zártak össze az emberek.

Azonban lehetséges, hogy ennek a rengeteg fotónak más oka is van? Könnyen elképzelhető, hogy borsot akar törni (lassan volt) felesége orra alá és szeretné megmutatni neki, hogy boldog és ő is tovább lépett, a történtek ellenére sem tört meg és tud mosolyogni.

Egyébként az Instagram sztorijába is töltött fel videókat és képeket, ahol szintén Anna mellett pózolt, mosolygott és kézenfogva mosolyogtak a színpadon.

A próbák miatt valószínűleg rengeteg időt kell együtt tölteniük, a tánc pedig egy nagyon intim műfaj, így nem is tudnék sikeresen teljesíteni a produkciókat, ha nem lenne közöttük bizonyos kémia és remek összhang.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás