promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Sztárban Sztár leszek!-ben: Köllő Babett magából kikelve esett neki Tóth Gabinak
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babettnek egyszerűen elege lett Tóth Gabiból: amikor az énekesnő megjegyzést tett rá, szinte leordította a fejét. 

 

Lezárult a válogató a Sztárban Sztár leszek! műsorában, összeállt a mesterek csapata. Azonban ezután sem lesz könnyű dolguk, most majd azt kell eldönteniük, hogy ki az a három énekes, akiket magukkal visznek az elő adásba. 

A következő részben pedig nem lessz hiány drámákból és úgy tudni, hogy még a szabályok is megváltoznak. Erős összetűzéseknek is szemtanúi lehetünk: eddig Tóth Gabi és Majka feszült egymásnak a legtöbbször, ám most nagyon úgy tűnik, hogy Köllő Babettnek is elege lett.

A műsor előzetesében hallható ahogy a mesterek összeszólalkoznak egymással, majd Gabi feszülten Babett döntését becsmérli.

Már megint én rám akarjátok kenni a Babettnek a hülye döntése miatt

- vágta oda Gabi, majd a stúdióban egyzerűen eluralkodott a káoz. Köllő Babett emelt hangon szólt vissza, aminek sértődés lett a vége.

Azért álljon már meg a menet egy pillanatra! Mindenki meghozhatta a saját döntését ebben a műsorban. Most álljunk meg egy pillanatra, jó? Én senkinek nem mondtam azt, hogy hülye döntése volt 

- fakadt ki Babett az előző adás végén látható ajánlóban. 

Az előzetesből továbbá az is kiderült, hogy Babett többször is sírva fakad, Gabit pedig annyira lenyűgőzte valaki, hogy egy duettet is képes lenne elénekelni vele. 

A műsorban addig is voltak megdöbbentő pillanatok: ilyen volt az is, amikor megjelent a színpadon Széchenyi Lili, aki a legnagyobb magyar, Széchenyi István ükunokája. A mestereknek leesett az álla, a közönség pedig óriási tapsviharban tört ki, amint kiderült, kinek az egyenesági leszármazottja a fiatal tehetség. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás