promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabiék sokkot kaptak: Széchenyi István ükunokája a Sztárban sztár leszek-ben lépett színpadra
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi a traumájáról vallott, Majka majdnem lesmárolta Köllő Babettet, Széchenyi István ükunokája pedig leénekelte a csillagokat az égről a Sztárban sztár leszek! első adásában.

Vasárnap este elindult a Sztárban sztár leszek! 4. évada a TV2-n. Szokás szerint először az előre felvett, válogató adásokat láthatjuk majd, amikben boldog-boldogtalan még színpadra állhat, de az csak a mestereken múlik, hogy kit juttatnak tovább a következő fordulóba. Azt már a korábbi évadokban megszokhatták a nézők, Tóth Gabi, Majka, Köllő Babett, és Pápai Joci most még olyanoknak is igent mondhatnak, akik egyébként egyáltalán nem tudnak énekelni, semmi tehetségük nincs az előadóművészethez, de annyira szórakoztatónak találják, hogy már csak azért is adnak neki még egy esélyt.

Mondani sem kell, hogy már az első adás tele volt meglepetésekkel, illetve fülsértő és lehengerlő produkciókkal. Természetesen most is többször egymás torkának estek a mesterek: az egyik vita annyira durva volt Majka és Pápai Joci között, hogy ki is kellett vágni az adásból, de a TV2-nek köszönhetően online megnézhetitek, mi történt a stúdióban, ami nem kerülhetett bele a televízióba.


Igen megdöbbentő jelenetnek is szemtanúi lehettünk, ugyanis Majka az egyik produkció előtt megtréfálta kicsit Köllő Babettet, ami után akart adni neki egy bocsánatkérő puszit az arcára. Magához is húzta Babettet, ám a luxusfeleség becsukta a szemét, és már arra készült, hogy megcsókolja a rappert.

„Hülye vagy?”

- fakadt ki Majka, hiszen ő is meglepődött ezen, de nála jobban talán csak Babett férje szemei kerekedhettek ki, hiszen ez egyértelműen egy olyan megnyilvánulás volt, hogy Babett megengedte volna Majoros Petinek, hogy lesmárolja.


Nagy Alexandra alaposan meglepte a mestereke; de valószínűleg a nézőket is. A 17 éves lány elképesztő énekhangjával és mozgásával azonnal ámulatba ejtette a zsűrit, és a produkció után máris mindenki a saját csapatába akarta őt. Alexandrát végül Tóth Gabi vitte magával, aki a műsor ezen pontján a traumájáról is vallott.


Nem kevésbé volt tehetséges Tóth Dávid sem, akit ugyancsak mindenki magának akart. A fiatalember aztán Pápai Joci mellett döntött, ami miatt Majka káromkodva pattant fel a helyéről.


Miután Köllő Babett rajongói kiélték magukat a színpadon, megjelent a szegény ember Britney Spears-ének öltözött Bíró Enzó, akinek a produkciója maga volt a pusztulat, de mégis továbbjuttatták a mesterek.


Az adást egy igazi megdöbbenés zárta, ugyanis megjelent a színpadon Széchenyi Lili, aki a legnagyobb magyar, Széchenyi István ükunokája. A mestereknek leesett az álla, a közönség pedig óriási tapsviharban tört ki, amint kiderült, kinek az egyenesági leszármazottja a fiatal tehetség.

Lili ugyancsak hatalmas tehetségnek bizonyult, így nem volt kérdés, hogy továbbmehet a következő fordulóba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás