promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Köllő Babett meztelen fotói, férfimagazinnak vetkőzött a színésznő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babettről 20 éve készültek meztelen fotók.

Vasárnap este indul a Sztárban sztár leszek! új évada, amiben Tóth Gabi, Pápai Joci, Majka, és Köllő Babett lesznek ismét a mesterek. A luxusfeleség a közösségi oldalán is promózza kicsit a TV2 nagyszabású showműsorát, egy olyan képet rakott ki magáról, amit a produkcióhoz készítettek róla.

Babett itt melltartó nélkül, egy dögös, párducmintás szettben látható:

Köllő Babettről sokan nem hiszik el, hogy valójában színésznő - sőt, még klasszikus balettet is tanult -, pedig sokszor láthattuk már nem csak a színpadon, de különböző filmekben is. Többek között szerepelt a Kontroll-ban, az Egy szoknya, egy nadrág-ban, az Egy bolond százat csinál-ban, a Valami Amerika 2. részében, és a Kaméleon-ban. Jelenleg szabadúszó, láthatjuk a Vidám Színpadon, a Thália Színház Mikroszínpadán és a Pesti Magyar Operett társulat előadásaiban.

24 éves volt, mikor bevállalt egy pikáns fotózást az FHM férfimagazinnak. Ez 2003-ban, vagyis pontosan 20 éve volt már.  Ezek nem teljesen meztelen képek, sokkal inkább visszafogott erotikájú fotográfiák - egyébként ha már szóba jött a Sztárban sztár leszek, Tóth Gabiról is készültek korábban vetkőzős fotók.

Babett sötét és aranyszínű fehérneműkben is pózolt a fotósnak, a legtöbben azonban arra a képre emlékezhetnek, amelyen a melleit szolidan látni engedő rózsaszín felsőben, illetve a combjait megmutató spagettipántos bugyiban bűvöli el az olvasókat. Természetesen olyan képek is készültek róla, amin a mellei teljesen fedetlenek, így tehát minden látszik a felsőtestén.


Babett korábban a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mondta, hogy ez volt élete legledérebb fotózása. Elmondása szerint a legdurvább kép az volt, amikor háttal állt félmeztelenül, és a mellei oldalról látszódtak.

A színésznő azért vállalta be annak idején a férfimagazinos fotózást, mert kellett neki a pénz.

Köllő Babett összesen háromszor feküdt plasztikai sebész kése alá, és többször már nem szeretne. Mindig egyre nagyobb méreteket kért, mert a szülés és a fogyókúrázás miatt kissé meg voltak ereszkedve a cicijei.

Köllő Babett meztelen képeiért KATTINTS IDE!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás