promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 hadat üzent az RTL Klubnak: egyszerre indul a Sztárban Sztár leszek! és az Álarcos énekes
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 bejelentette, mikor indul a Sztárban Sztár leszek! új évada, és szó szerint az Álarcos énekes nyakára küldik.​

Alig egy órája, hogy az RTL Klub nyilvánosságra hozta, mikor indul az Álarcos énekes 3. évada. A jelmezes showműsor hatalmas újítással, ráadásul teljesen új nyomozógárdával tér vissza a képernyőre.

Nem is kellett sokat várni a TV2 válaszára, ugyancsak szeptember elején indítják el népszerű átalakulós showműsoruk, a Sztárban Sztár leszek! új évadát. Szeptember 4-től minden szombaton és vasárnap este láthatják a nézők, ahogy civil emberek ismert énekesekké alakulnak át.

A TV2 hétfői közleményéből kiderül, hogy az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét. Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

„Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam - hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban”

– árulta el Köllő Babett.

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

A Sztárban Sztár leszek! előválogatóit szeptember 4-től láthatjuk a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás