promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös dalt készített Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közös dallal debütált Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci. A TV2-n hamarosan induló szuperprodukció, a Sztárban sztár leszek második szériájának mesterei egy igazi nyári slágerrel lepték meg a rajongókat.

Négy mester, rengeteg önfeledt és megismételhetetlen pillanat, tehetségesebbnél tehetségesebb előadók, életre szóló kaland versenyzőknek és mestereiknek egyaránt. Ezek egészen biztosan várhatók a Sztárban sztár leszek következő évadában, amelynek apropóján Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci rendhagyó módon, egy vadonatúj, exkluzív helyszínen forgatott klippel jelentkezett.

A Te jössz című dal egy bulizós, pezsgő, nyári sláger, Szabó Zé és Molnár Tomi szerzeménye, akik mellett szerzőtársként a rap betétnél Majka is aktívan részt vett a dal születésében. Ahogy a cím is, az egész nóta azt az életérzést tükrözi, amiről maga a műsor szól - merj nagyot álmodni, mutasd meg önmagad, vállald be a kalandot, mert a kínálkozó lehetőségekben ott rejlik az is, hogy akár az egész életed megváltozik!

A mesterek közös dalát alább hallgathatjátok meg!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás