promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett bugyi nélkül szerepel a tévében? – Most kiderült a meglepő igazság!
Borítókép:  Köllő Babett / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azzal vádolták Köllő Babettet, hogy nem vett fel bugyit a Sztárban Sztár leszek! forgatásán, ő pedig elárulta a meglepő igazságot.

Már ezerrel készítik a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorát, amiben a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Köllő Babett az egyik mentor. A híresség nemrég kirakott magáról pár képet, amiken megmutatta, hogy néz ki a forgatáson, a rajta látható vadító ruhaköltemény pedig rögtön elvarázsolta a rajongóit – viszont volt egy kommentelő, aki azzal gyanúsította meg, hogy nincs rajta bugyi, ezt pedig nem lehetett reakció nélkül hagyni.

„Nincs???? Képzeld el,hogy 2 van! A sajátom,meg egy kis rovidnacis,amit a stylistom adott rám”

– írta Köllő Babett.

Szép csavar a történetben, hogy a színésznőn nem egy, hanem két alsónemű is van, ráadásul egyáltalán nem félt ezt megosztani a követőivel, akik valószínűleg pontosan az ilyen őszinte megnyilvánulások miatt kedvelik őt.

Az biztos, hogy Köllő Babett mindig tudja, hogyan kell megkaparintania a nézők figyelmét, és úgy tűnik, hogy a hamarosan érkező Sztárban Sztár leszek!-ben is az ujja köré fogja csavarni az embereket Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi mellett.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett dögös fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás