promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi Köllő Babett melleire vágyott, de be is szólt neki a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki kellenek a sztárok a műsorba, hogy legyen valami érdekesség.

Hétfőtől újra forog a Szerencsekerék a TV2-őn, amibe a csatorna igyekezett új életet lehelni. Úgy néz ki bejött a vérfrissítés, mert a nézők egy igazán menő B kategóriás (sokak szerint inkább Zs) szórakoztató műsort kaptak, amivel este simán lehet agyat zsibbasztani – már aki erre vágyik.

Pápai Joci és Király Viktor után Köllő Babett volt a sztárvendég. Első ránézésre úgy tűnik, hogy a műsor nehezen tudna működni celebek nélkül, de ez majd kiderül. A tegnapi műsor egyik érdekessége a játékosok tornasorba rendezése volt, de ez csak afféle rejtett poén. Az már nem volt rejtett viccelődés, hogy Kasza Tibi Babett első forgatását a lehető legjobb helyről akarta nézni.

A műsorvezető hozta a formáját, szóval nem ez volt az egyetlen szexista poén, amit el lehetett lőni két forgatás között.

Volt egy érdekes pillanat a műsorban, egy elég nehéz feladvánnyal. A versenyzők annyira lefagytak, hogy még akkor is alig akarták megnyomni a gombot, amikor már kiírták a megfejtést. Itt történt meg az is, amikor Kasza Tibi odaszúrt a luxusfeleségnek.

Végül Köllő Babett nem távozott üres kézzel, és olyan volt, mint egy gyerek karácsonykor, amikor kibontja az ajándékát. Valószínűleg senki sem fog így örülni egy tárgynyereménynek a műsorban, mint ő. Bár látni kell az arcát, amikor először azt gondolja, hogy egy egyszerű biciklivel akarják kiszúrni a szemét a gázsija mellett.

A mai este Lékai-Kiss Ramóna lesz a sztárforgató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás