promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rekordsebességgel sül el Tóth Gabi új kedvese, Papp Máté Bence gyorsasága sokak által közismert
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy korábbi nyilatkozatában azt állította, hogy a Fricskás fiúk a szuszt is kihajtották belőle. Nézzük meg ezt az állítást kicsit közelebbről.

A szokásos gyors bevezető, amit mindenki unlomig ismer már, de hátha létezik akár egy olyan ember is az országban, aki lemaradt: válik Tóg Gabi és Krausz Gábor. Gabi pedig már meg is találta a boldogságot egy másik férfi mellett, a Fricska nevű zenekarból Papp Máté Bence a kedvese, akivel egyébként együtt is dolgozik az énekesnő.

De ki is ez a férfi, aki ilyen hirtelen (vagy épp ellenkezőleg, szép fokozatosan), de elrabolta Tóth Gabi szívét?

Ahogyan azt már korábban írtuk, nem csak a szerelmi élete miatt érdemes rá odafigyelni, a táncos fiúk tehetségét világszerte elismerik, még Erzsébet királynő előtt is volt lehetőségük fellépni.

Papp Máté Bence 29 éves fiatalember, aki így 6 évvel fiatalabb Tóth Gabinál. Testvére, akiről szintén írtunk már, Papp Gergely Bálint, ő a Fricska együttes másik alapítótagja. Egy harmadik fiú is csatlakozott hozzájuk, Moussa Ahmed, akivel így hárman 2014-ben Gödöllőn világrekordot állítottak fel, ekkor kerültek be először a médiába.

A teljesítményük figyelemre méltó: 2 perc alatt, úgy hogy a táncosok 6 másodpercenként váltották egymást, összesen 3937 csapást/ütést kiviteleztek, amelyre előtte még nem volt példa.

A Fricska a mostani formációját 2019-ben nyerte el, ekkor csatlakozott hozzájuk két új tag: Popovics Márk és Szabó Dániel. Papp Máté Bence egyébként külön utakon is jár a csapatától, gyermekeknek oktat táncot, az online Ritmus Akadémián.

A néptánc és a régi magyar kultúra szeretete a szüleiktől ered, szüleik rendezték meg először a Csángó fesztivált, édesapjuk Papp Imre pedig létrehozta a Jászság Népi Együttest.

Sokáig szorgosan gyakoroltak, ennek pedig meg is lett az eredménye: bejutottak a Britain’s Got Talent tehetségkutatóba, majd ennek a magyar verziójában, az RTL Hungary's Got Talent-ben is szerepeltek. Nemzetközi sikereik közé tartozik még a Monte-Carlo ralin való fellépés, de szerepeltek a párizsi EB-n, a riói olimpián és New York-ban is felléptek egy 1956-os megemlékezésen.

Forrás: femina.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás