promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricska szépfiúja üzent a magyaroknak, Tóth Gabi kedvese az egész országnak küldött véleményt
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Máté Bence üzent Magyarországnak, nem akármi szerepelt a videóban.

2023 legnépszerűbb magya szava kétségkívül a Fricska lett: használják show műsorokban, reklámokban, szlogenekben, pedig igen régi kifejezésünk ez, mégis most kapott nagy nyilvánosságot.

Ez annak köszönhető, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága 6 év után zátonyra futott. Ezt egy közösen összeegyeztetett, közösségi oldalaikra kiírt szövegben közölték követőikkel, mely szóról szóra megegyezett a két félnél, egy dolgot kivéve. Krausz Gábor egy kis jelentéktelennek tűnő, ám lavinát elindító plusz mondattal toldotta meg a saját kiírását: Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Nem telt el sok idő, hogy az éles szemű olasók kiszúrják és összetegyék a jeleket: Gabi ezzel nagyjából egy időben szívecskéket tett tánczenekarának a fotója alá, melyből a fehér szívek mellett egy vörös volt, éppen az, ahol Papp Máté Bence állt. Ezután közös fényképek kezdtek el róluk terjedni, amin nem is titkolták kapcsolatukat, a többi pedig már történelem.

Bár sokan támadták a résztvevőket az eset miatt, egy dolog elvitathatatlan: a Fricska táncegyüttes nemzetközi sikerei nem véletlenek, elképesztő tehetség van a Guiness rekorder srácokban.

Felléptek Erzsébet királynő előtt, voltak külföldi tehetségkutatóban, világrekordot döntöttek, így igen szomorú, hogy sokan csak Tóth Gabi kapcsán hajlandóak emlegetni a nevüket, holott önmaguk jogán is sok mindent tettek le az asztalra.

Nem régiben egy márciusi felvétel került elő Papp Máté Bencéről, ahol 15-e alkalmából, magyar zászlóval dísztített zakóban jár el egy táncot, a következő felirattal magyarázva:

Tisztelet a Hősöknek
‼️Egy a ritmusunk, összetartozunk‼️

A fiú többször nyilatkozta, hogy mennyire fontosak számára a hagyományok és a magyar kultúra, éppen ezért szívén viseli a nemzeti ünnepeket is, ennek apropóján szólította meg az egész országot.

A felvételt ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás