promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nyilvánosan üzent Tóth Gabinak, óriási fricskát küldött a sztárséf
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor egyértelmű üzenetet küldött Tóth Gabinak.

Krausz Gábor nem süllyedne arra a szintre, hogy bosszúhadjáratba kezdjen Tóth Gabi ellen, amiért megcsalta őt a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, de azt azért megengedheti magának, hogy a nyilvánosság előtt elejtsen néhány jól irányzott fricskát, amivel ha burkoltan is, de kicsit borsot törhet hűtlen felesége orra alá.

A sztárséf most kihasználta az alkalmat, hogy minden szem rá szegeződik, és a Dancing with the Stars kamerái előtt üzent Gabinak.

Szombat este volt a TV2 showműsorának első élő adása, amit Krausz Gábor és Mikes Anna nyitott meg. A páros keményen készült a műsorra, láthattunk olyan képet a próbákról, hogy Krausz teljesen kiterülve fekszik a padlón, és abban reménykedik, hogy most abban a pózban maradhat néhány percig.

Gábor és Anna egy show-tánccal készült az első élő adásra, amibe még egy kis néptáncot is belecsempésztek. Sokak szerint Krausz Gábor ezzel egyértelműen Tóth Gabinak üzent, és Lékai-Kiss Ramóna is ezen a véleményen volt.

„Krausz Gáborék egy nagyon energikus show-tánccal indították el az estét. Azahriah egyik legnagyobb slágerére ropták, és még személyes történetet is belecsempésztek a produkcióba”

- mondta a műsorvezető.


Ördög Nóra viszont az értékelés során megjegyezte, hogy a néptánc megjelenítése szerinte nem egy fricska volt, Gáborék csak meg akarták mutatni, hogy mit tudnak. Szóval ezen most lehet kicsit vitatkozni, hogy a páros csak színesíteni akarta-e a produkcióját, vagy a néptánc valóban a produkció személyes szálához tartozott, és a sztárséf ezzel akart kicsit odapörkölni volt feleségének.


A Dancing with the Stars idei évadának versenyzői igazán nagyszerű táncokkal készültek erre a napra, de most is valakinek búcsúznia kellett az adás végén. A szavazatok összeszámolása után három páros került a veszélyzónába: Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, valamint Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan.

A zsűri egy párost megmenthetett; Donatelláékat juttatták tovább. A veszélyzónás szavazás során pedig eldőlt, hogy Simon Kornélnak és partnerének kellett eljárnia a búcsútáncot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás