promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Padlóra került Krausz Gábor, ez már neki is sok volt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem bírta tovább.

Krausz Gábor most minden energiáját és figyelmét le tudja kötni a tánc, ugyanis ő is elvállalta, hogy versenyzőként elindul a Dancing with the Stars 4. évadában. A sztárséf Mikes Annát kapta partnerének és mesterének, akivel már kőkeményen, gőzerővel dolgoznak az első élő show előtt, ami október 14-én, szombaton lesz látható a TV2-n.

Krausz Gábornak most igen jól jön ez az időszak, biztos nem lehet könnyű neki, miután kiderült, hogy felesége, Tóth Gabi sok évnyi házasság után megcsalta egy fiatalabb férfival - nevezetesen a Fricska Táncegyüttes egyik alapítójával.

A táncpróbákon viszont semmiféle "kellemetlen fricskák" nem zavarhatják meg őt, most minden erejével azon van, hogy minél jobban teljesítsen a parketten, és büszkévé tegye Mikes Annát. Ez azonban nem könnyű, a táncparkett számára ismeretlen terep, nem mozog annyira otthonosan rajta, mint a konyhában, ezért el is fárad.

Pontosan erről posztolt nemrég egy képet. Krausz Gábor szó szerint padlóra került a kemény próbák miatt, és ez a póz annyira megtetszett neki, hogy a közösségi oldalára kiposztolt képe mellett kérdezte meg Annát:

„Lehetne ez a póz két percig?”

A kép alatt több kommentelő is viccesen reagált a képre, sokan bedobták a "fricska", és a "szufla" poént - ezzel utalva Tóth Gabira. Természetesen Stana Alexandra, profi táncos sem tudta megállni, hogy ne szóljon hozzá a képhez, ugyanis ők is pontosan ilyen lazulós fotót tettek ki a napokban Marics Petivel.

„Na nézd meg már nyúlja a képünket. Imposztor”

Hogy végül Krausz Gábornak vagy a ValMar énekesének fog jobban menni az első tánc, az kiderül majd a Dancing with the Stars első élő adásában; mindenesetre szemmel láthatóan mindketten azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás