promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábort élő adásban szembesítették a leleplező igazsággal, a stúdióban azonnal kitört a nevetés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem mindennapi jelenettel találta szembe magát.

Az elmúlt időszakban szinte minden napon hallhattunk híreket, ahol Tóth Gabi, Krausz Gábor, Papp Máté Bence vagy a Fricska Táncegyüttes neve felbukkant. Még a fricska kifejezés is olyan kontextusokban tűnt fel a közösségi média egyes tereiben, illetve az újságokban, ahol korábban elképzelhetetlen lett volna, és a fogalom hirtelen és természetesen beépült a köztudatba, az ország elkezdte napi szinten használni ezt a szót, pedig korábban csak nagyon ritkán lehetett hallani.

Mindez nem csoda, tekintve a váratlan eseményeket, amelyek Tóth Gabi és a Séfek séfe sztárja, Krausz Gábor életében zajlottak, vagy éppen zajlnak most is ebben a pillanatban. A hírek terjedésekor rengeteg médiaszemélyiség osztotta meg nézeteit, mind a mellette, mind az elleni érvekkel, közösségi platformokon vagy saját weboldalán, YouTube videókban vagy rövidebb posztokban, esetleg hosszabb cikkben, mint tette azt Hodász András korábban.

Emellett több portál is előkerített régi, már majdnem elfeledett képeket és felvételeket a két híresség közös múltjáról, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendtek.

A YouTube algoritmusa is nagyon sokszor felajánlgat régebbi videókat, amely Tóth Gabi vagy éppen Krausz Gábor nevéhez kötődik, vagy éppen ők ketten együtt szerepletek. Krausz Gábor még jó pár évvel ezelőtt szerepelt a Pénzt vagy éveket! című műsorban is, és meghívták ezek után a FEM3 Café műsorába is, ahol Várkonyi Andrea és Kedlecsek Krisztián voltak a műsorvezetők. A beszélgetés nagyon szimpatikusan és jó hangnemben zajlott. Krausz Gábor pedig úgy jelent meg, ahogy megszokhattuk már tőle, lezseren, lazán és magával ragadóan.

Kadlecsek Krisztián pedig élő adásban szembesítette azzal Krauszt Gábor, hogy nagyon hasonlít a Grease (azaz magyar címmel Pomádé) főszereplőjére, John Travoltára. Úgy néz ki, mint John Travolta fiatalon. Persze a műsorvezető arra is kíváncsi volt, hogy ezt a stílust hogyan viszi át a séf a főzésbe, a válasz pedig igazán meglepő lehet.

A jó hangulatú beszélgetést itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás