promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha ennyi botrány nem volt még a Dancing with the Starsban: ez az adás sem múlhatott el egetrengető vita nélkül
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Finoman szólva is felháborodtak a nézők, helyreigazítást követelnek.

A szombati élő showba ismét hatalmas izgalommal vágtak bele a verseyzők és pont ugyanekkora figyelemmel követték a nézők is a műsor történéseit. Voltak papírforma szerint történő megmozdulások: Mikes Anna és Krausz Gábor táncától természetesen ismét mindenki elolvadt, a zsűritől kezdve, a műsorvezetőkön át a nézőkig. De ez nem számít túl nagy újdonságnak, rengetegen elkönyvelték már, hogy ők lesznek a győztes pár. Azonban a műsor végén, mikor a kiesőkről kellett dönteni, már nem volt ennyire összehangolva a közvélemény és sokan értetlenül állnak a történtek előtt. Mint az ismeretes, a versenyt Sydney van den Boschnak és párjának, Ádám Csabának kellett elhagynia a műsort. A veszélyzónában két másik páros állt velük együtt: Csuti és Tóth Katica, valamint Eszenyi Enikő és Hegyes Berci izgulhattak azért, hogy bemutathatják-e következő héten is a tánctudásukat.

A zsűri döntése alapján Eszenyiék folytathatták a versenyt és a a nézők Sydneyék és Csutiék között döntötték el a versenyt, ami a fent leírt eredménnyel zárult. Minden ilyen showban, teljesen természetes, hogy részről részre kiesik valaki és az is érthető, ha valakinek rosszulesik, hogy épp a kedvenc szereplője távozott, most azonban az átlagosnál nagyobb népharag és értetlenség zúdult a műsorra, különös tekintettel a zsűrit véleményezték.

Rengetegen voltak azon a véleményen, hogy Eszenyi Enikőnek semmi keresnivalója nincs ebben a műsorban, mivel egyáltalán nem tudja azt a színvonalat hozni, mint a többi szereplő. A nézők válogatott sértéseket vágtak a színésznő fejéhez, többen például azt kritizálták, hogy 60 évesen egyáltalán miért próbálkozik több tíz évvel fiatalabb versenytársak között megmérettetni magát?

Az eset után Sydneyék is megszólaltak és egyetértettek abban, hogy meglepte őket a kiesésük, mert szerintek a maximumot hozták és sokat beleadtak a felkészülésbe és a fellépésbe is. Azonban, elegáns módon, a versenytársaikról nem nyilatkoztak.

A megható kiesésről készült felvételt ide kattintva lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás