promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reggelivel lepte meg Krausz Gábor Mikes Annát: fülig pirulva meséltek az érzelmes pillanatról
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerelem van a levegőben? A rajongók totál bepörögtek ettől a történettől.

Lélegzetvisszafojtva figyeli az egész ország Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát. A táncparketten csak úgy izzik körülöttük a levegő és amikor nyilatkoznak, olyanok mint a zavarban lévő kiskamaszok: Krausz Gábor mindig fülig pirulva csodálja Anna, aki pedig cserfes kislányként, imádnivalóan pörög. Kivételes páros az övék: Krausz Gábor hatalmas fájdalommal vágott bele a táncpróbákba, hiszen nem sokkal azelőtt derül ki, hogy Tóth Gabi egy másik férfiba szerelmes és elváltak útjaik. Gábor egyébként is visszafogott, visszahúzódó ember, aki nehezen enged magához közel valakit, azonban Annának sikerült megtörnie a jeget és a szomorú élmények ellenére is mosolyt varázsolt a sztárséf arcára.

A rajongók nagyon szeretnék, hogy ők ketten a magánéletben is egymásra találjanak, azonban egyelőre az érintettek ezügyben nem nyilatkoztak: most főleg a táncpróbák töltik ki a mindennapjaikat. A közöttük lévő vibrálás Lékai-Kiss Ramónának is feltűnt, aki egy becsapós kérdéssel támadt a párra a produkciójuk után. A szokásos formalitások mellett (hogyan érezték magukat, milyennek gondolják a táncukat, van-e ami nem tetszett) megkérdezte a párostól hogy Krausz Gábor bemutatta-e már Annának azt, amiben igazán tehetséges: vagyis főzött-e már a barna szépségnek. A két illetékes fülig vigyorogni kezd és egy kedves történetet mesélnek el.

A válasz igen volt, Gábor egyszer reggelivel lepte meg Annát, azonban Rami nem hagyta ennyiben a kérdést és részleteket akart.

Mikor rájöttek, hogy mennyire félreérthetően fogalmaztak, akkor pontosított a séf: a táncterembe vitte a finomságot Annának, nem egy közös ébredés után készült a mestermű. A két érintett elpirul és szabadkozni kezdenek, elképesztően aranyos a közös csetlés botlásuk. Természetesen több se kellett a nézőknek, ezen is elolvadtak és sokan azért nézik a műsort, hogy a sztár hátha tényleg egymásra talál és Krausz Gábor életébe is ismét beköszönhet a szerelem, ami remélhetőleg sikeresebben végződik majd, mint az előző kapcsolata.

A videót ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás