promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor tehet a válásról? Tóth Gabi megdöbbentő kijelentése váratlan fordulatot hozhat az év celebszakításában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi most elszólhatta magát, tényleg Krausz Gábor a hibás a válásukért?

Amióta először megjelent a hír Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, az emberek meg vannak győződve róla, hogy egyedül az énekesnő tehet arról, hogy a házasságuk tönkrement. Ezt csak megerősítette, mikor kiderült, hogy Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével csalta meg a sztárséfet, majd az egyik közeli ismerősük azt is elárulta, hogy Gábor hajlandó lett volna megbocsátani feleségének a félrelépést, mert azt hitte, hogy csak egy futókalandról volt szó.

Aztán bebizonyosodott, hogy Gabi és a táncoslábú fiatalember kapcsolata komolyabb annál, ezért jobbnak látta, ha szakít az énekesnővel.

Azóta nem is állította senki az ellenkezőjét, senkiben sem merült fel, hogy esetleg Krausz Gábor lehet a hibás azért, mert Gabi egy másik férfinél kereste a boldogságot. Most azonban megdöbbentő fordulatot vehet az év celebszakítása,

ugyanis Tóth Gabi olyan kijelentést tett, ami mindent megváltoztathat.

A Sztárban sztár leszek mestere a napokban hozta nyilvánosságra, hogy leforgatták a klipet az új dalához, ami egy nagyon fontos szerzemény lesz. Gabi a Átkozott nyár-ban fogalmazta meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velük. Több se kellett az egyik kommentelőnek, kemény szavakkal támadta be az énekesnőt.

„Amikor megcsalta Krausz Gábort, akkor miért nem sírt?? Nem kell műkönny és önsajnálat. Amit főztél edd meg Gabika! Még lesz az életedben egy-két "Fricska" srác biztosan. Most szép minden, de majd jön az ébredés”

Ritkán látni, hogy Tóth Gabi reagál az ilyen hozzászólásokra, de most nem tudta megállni, hogy ne válaszoljon az illetőnek. Reakcióját több követője is szivecskés és tapsolós hangulatjelekkel üdvözölte.

„Csináltál egy kamuprofilt, hogy egy idegen embernek az oldalára, tudatlanul, más magánéletével kapcsolatban, amiről semmit sem tudsz és közöd sincs hozzá, idekommentelj… elképzelni nem tudom, milyen mélyen kell lenni ahhoz, hogy bulvárcikkekből táplálkozva ócsároljak egy számomra teljesen vadidegen embert… ezekre a szintekre soha nem szeretnék lesüllyedni… szerencsére teljesen távol van a valóságtól minden, amit gondolsz … én élek tovább a valóságban!”

- fogalmazott Tóth Gabi, hozzátéve, hogy ő most nagyon boldog, és szeretet veszi körül.

Sokan jelenleg arról spekulálnak, hogy Gabi azon kijelentése, miszerint "szerencsére teljesen távol van a valóságtól minden, amit gondolsz", arra utal, hogy nem is ő tehet a válásról, hanem Krausz Gábor miatt romlott meg a házasságuk. Ez egy nem várt fordulat lenne, de egyelőre semmi sem támasztja alá, hogy valóban így lenne. A teóriagyártók szerint az is lehet, hogy a sztárséf túlságosan elhanyagolta Gabit, mióta megszületett a kislányuk, kihűlt a házasságuk, majd Gabi talált egy olyan férfit Papp Máté Bence személyében, aki mellett újra nőnek tudta érezni magát, nem csak édesanyának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás