promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi végre megszólalt a válásáról: az egész ország lélegzetvisszafojtva figyelte kemény szavait, nem kertelt az énekesnő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő minden kétséget kizáróan elmondta, hogyan érzi magát.

Mintha egy életet éltünk volna le azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor 2023. augusztus 9-én egy nemzet életét fordították fel. Ezen a napon jelent meg ugyanis a kettőjük által kiadott közlemény, melyben tájékoztattak a válásról, Hannaróza neveléséről, Gábor pedig egy kis puccs formájában felesége új párjáról is. Krausz Gábor megjegyzése után már felesleges volt titkolni, hamarosan az is kiderült, hogy Tóth Gabi a Fricska táncegyüttesben pörgő-forgó Papp Máté Bencét választotta új társának.

Az emberek azóta minden létező információt szivacsként szívnak magukba a válással kapcsolatban, elképesztő érdeklődésre tart számot, hogy mi történik a két-három fél között.

Azóta az emberek már új örömforrást is találtak maguknak, Gabi szidalmazása kezd alábbhagyni, cserébe most az ország tévénézőinek a nagyrésze azon szurkol, hogy egyrészt: Krausz Gábor nyerje meg a Dancing with the Stars műsorát, másrészt pedig hogy Krausz Gábor nyerje meg Mikes Anna szívét. Se szeri se száma az erre irányuló kommenteknek, mindenki hozná össze az eddig csak a táncparketten összetartozó párost.

Míg Gábor éppen egy totál komfortzónán kívüli élményben táncikál, addig Gabinak is javában pörög az élet: a Sztárban sztár zsűrijeként ő is igen idegtépő pillanatokat él át, miközben a kis mentoráltjait próbálja felkészíteni az élő showkra.

Azonban életének most érkezett el egy olyan szakaszához, hogy szeretne tudatosan is továbblépni az elmúlt idők rádobált sárhalmai alól és ehhez mi máshoz fordulna segítségért, mint igaz szerelméhez: a zenéhez. Szabó Zé szövegíró segítségét kérte és hamarosan a nagyközönség számára is hallható lesz Gabi új dala, amely az Átkozott nyár címet viseli.

Már nagyon várjuk és ezzel sokan mások is így vannak, remélik, hogy ebből úgy információkat tudhatnak meg arról, hogy pontosan mi is történt. Gabi a saját szavaival így kommentálta a megjelenést:

Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. “Átkozott nyár” címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk…Hamarosan ti is hallhatjátok

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás