promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi döbbenetes dolgot mondott Tóth Gabiról: erre végképp nem számítottunk a bájos műsorvezetőnőtől
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi nyilatkozott, a mondatait nehéz feldolgoznunk.

Az országot hónapokkal ezelőtt megrázta Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése, amelyben mindketten szinte ugyanazt az üzenetet közölték rajongóikkal, követőikkel: 6 év után külön utakon folytatják és elválnak. Gabi nem búslakodott sokáig a szakítás miatt, mivel a válás fő oka az volt, hogy már egy másik férfiba volt szerelmes. A szíve még mindig foglalt, a Fricska nevű táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence az, akit párjának választott.

Az énekesnőnek és új párjának rengeteg nehézséggel kellett szembenézni, olyan mértékű gyűlöletcunami csapott le rájuk, amivel szembe kész csoda, hogy kitartott a kapcsolatuk. Azonban úgy néz ki, hogy az utálkozás és rengeteg kéretlen negatív vélemény sem állt az útjukban, Gabit párja a TV2-n futó Sztárban sztár műsorára is elkísérte. Akik látták őket úgy nyilatkoztak, hogy végig mosolyogtak és többször csillogó szempárral néztek egymásra.

Bár az egész országnak volt véleménye a történtekről, mégis kevesen szólaltak fel a celebszcénában, viszont az utóbbi időben ebben is változás állt be. Legutoljára a Tankcsapda frontembere, Lukács László mondta ki azt, hogy Tóth Gabi egy remek énekes, most azonban nem várt helyről érkeztek bátorító szavak. A Beköltözve Hajdú Péterhez adásában most az ismert műsorvezetőnőt, Szabó Zsófit látta vendégül a házigazda és sok minden mellett szóba kerültek komoly témák is.

Szóba került, hogy sok már híresség mellett őt is gyakran vitriolos nyelvvel kritizálják és sok olyan dolgot olvas saját magáról bizonyos felületeken, amik nagyon rosszul esnek neki. Erre pedig egy érdekes megoldást dolgozott ki, ami elmondása szerint segít neki.

Egész egyszerűen nem reagál semmilyen elméletre, konteóra, szidalmazásra, vagy bántásra és ez a lépése tudatod. Mint mondta, meg kellett tanulnia csendben maradni, mert így minden pletyka amit róla terjesztenek, sokkal hamarabb véget ér. Itt hozta fel Tóth Andit és Tóth Gabit, akikről együttérzően, igen kedvesen nyilatkozott. Azt mondta, hogy minden nap azt kívánja, bár ne reagálnának soha többet az őket érő online zaklatásokra, mivel szerinte akkor sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet tudnának élni.

Az, hogy a két énekesnő közül megfogadja-e valaki a tanácsát egyelőre rejtély, Gabi amúgy sem sokat nyilatkozott az utóbbi időben. Mindenesetre biztosan jól estek neki ezek a szavak, mikor mindenhonnan csak a sárdobálást kapja.

Az adást amelyben többek között a fenti mondatok is elhangzottak, itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás