promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem Tóth Gabira szegeződött, megenyhülhetnek iránta az emberek és most mindenki emeli előtte a kalapját
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan felkapták a fejüket Tóth Gabi legújabb megmozdulására, ebbe most nem igazán lehetett belekötni.

Az utóbbi időben Tóth Gabi olyan szintű közutálatnak volt a tárgya, amilyenre nagyon régóta nem volt példa kishazánkon belül. Bűne az vol, hogy 6 év házasság után bejelentette, hogy elválik férjétől és külön szeretne új életet kezdeni. Ez a bűn meg lett fejelve azzal, hogy hamarosan kiderült, Gabi nem egyedül tervezi azt az új életet: szíve máris foglalt egy másik férfi által, aki a táncoscsapatából, a Fricskából Papp Máté Bence.

Azóta minden megmozdulását árgus szemek és kritikus pillantások kísérték, az emberek ott szúrtak oda neki ahol tudtak és bizony hamar ráéreztek, hogy hol fáj ez a legjobban az énekesnőnek: sokan rossz édesanyának és pocsék énekesnek titulálták, ezek a vádak pedig ólomsúlyként nehezedtek Gabi vállára.

Azonban a TV2 népszerű műsorának, a Sztárban Sztár zsűritagjára úgy tűnik, hogy ismét ráragyogott a nap. Bár eddig is voltak koncertjei, ahol voltak jelen rajongói, akik szeretetükkel erőt és támogatást adtak az énekesnőnek, most egy szélesebb réteghez sikerült eljuttatnia a művészetét és úgy néz ki, hogy kivételesen a károgók sem találtak rajta fogást.

Testvére, Tóth Vera, aki végig, mindenben Gabi mellett állt egy felvételt osztott meg a saját közösségi oldalán, melyen Gabi szerepel, aki az Il Volo popopera együttesel lépett színpadra. Az tagadhatatan, hogy remek kollaborációt hoztak össze, a kommentelők sem tudtak semmi negatívat írni a produkcióra és régóta először a pozitív visszajelzések voltak hangsúlyosak a negatívakkal szemben.

Azt mondják, hogy minden csoda három napig tart, ez lassan három hónapra rúg, de elképzelhető, hogy Gabi színpadi szereplései szépen lassan ismét előtérbe kerülnek és a magánélete valóban magánélet lesz. Ez alapján úgyy tűnik, hogy nem csak Azahriah arénás fellépése kavart nagy port, de Tóth Gabi számára is ez lehet az első lépés kikecmeregni abból a gödörből, amibe azért került bele, mert ahogyan ő fogalmaz: szabadon szeretett.

A megindító felvételt itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás