promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem találod ki, hogy mit mondtak Tóth Gabiról: kemény szavakkal csapott oda az ország egyik kedvenc zenésze az utálkozóknak
Borítókép:  Youtube - danielrichardkovacs
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény kritikát fogalmazott meg a sztár, kiállt Tóth Gabi mellett.

A Tankcsapda hazánk egyik ikonikus, megkerülhetetlen rock zenekara. Buliztam rajta én, de még a szüleim is ismerik és valahogy sikerült nekik az ami a régi nagyöreg veteránoknak nem mindig szokott: még ma is alkotnak, zenélnek és sikerül a fiatalabb célközönséget is bevonzaniuk a kemény mag rajongói táboruk mellé. Összességében Tankcsapdát hallgatni szerintem menő. Remgetegen húzták a szájukat, amikor kijött a BSW-vel közös számuk a Baz+, ami az első kemény fogadtatás ellenére slágerlistát robbantott. Az akkori negatív kritikusok végül elhallgattak, valószínűleg megértették, hogy egy zenész, zenekar életében vállalni kell meglepő kollaborációkat és ez bizony azzal jár, hogy a 19-re lapot húzunk.

A Tankcsapda énekesét, Lukács Lacit szólaltatta meg az rtl.hu, ahol magyar előadóművészekről kellett véleményt mondani. Rengeteg előadó szóba került, a riporter a kérdéssort végül azzal zárta, hogy mondja el a véleményét Tóth Gabiról, aminek ő minden pironkodás nélkül eleget is tett és az alábbiakat mondta az énekesnőről:

Őt sokan szidják, szapulják, leginkább úgy, hogy soha életükben nem beszéltek vele egyetlen szót sem. Nem akarom védelembe venni, nincs is rá szüksége szerintem, de egy dolog biztos, nagyon tehetséges énekesnő.

A frontember nem légből kapta a mondandóját, közelebbi viszonyban van Tóth Gabival, mint gondolnánk. A Tankcsapda munkássága előtti tiszteletből kiadtak egy lemezt, melyen ismert énekesek dolgoznak fel ismert és általuk kedvelt dalokat a zenekartól, teljes mértékben a saját stlusukra alakítva azt. Ezen a lemezen szerepelt többek között Gabinak is egy feldolgozása, ő a (talán leghíresebb) Adjon az ég című számot választotta és parádés feldolgozást sikerült kihoznia belőle, szinte a legjobb lett az egész albumon.

Ezt az együttes is hasonlóan gondolhatta, ugyanis később meghívták Gabit egy koncertjükre, hogy együtt is előadhassák az emblematikus nótát. Gabi már jó ideje sok bántást kap az emberektől, azonban két kritikát mindig nehéz szívvel viselt: ha az énekesnői képességire tesznek negatív megjegyzést, vagy pedig ha édesanyaként való helytállását bírálják.

Valószínűleg most minden kedves és bíztató szó jól jön az énekesnőnek, mert a Krausz Gáborral való szakítás bejelentése és a Fricskából ismert Papp Máté Bencével való kapcsolatának felvállalása óta nem sok támogatást kap.

Itt tudjátok megnézni az együttműködés eredményét egy élő show keretein belül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás