promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét oltár elé állt Tóth Gabi, megható fotó készült róla és kísérőjéről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit az oltár előtt kapták lencsevégre, nem akárki volt az oldalán.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása óta mintha egy élet telt volna már el, pedig még két hónapja sincs, hogy kitették az előre egyeztetett posztot, melyben beismerték: 6 év után véget ért a házasságuk és külön utakon folytatják.

A szakítás mögött meglepő okra derült fény: Tóth Gabi egy másik férfiba volt szerelmes, akivel a bejelentés után már másnap együtt fotózták. Az illető Papp Máté Bence, Tóth Gabi táncos csapatának, a Fricskának az alapítótagja. A két fiatal valószínűleg a közös munka során szeretett egymásba és végül Gabi a válás mellett döntött.

Tóth Gabit és Krausz Gábort azonban egy valami mindig össze fogja kötni: kislányukat, Hannarózát mindketten feltétel nélkül szeretik és az ő boldogsága az elsődleges a két szülőnek. 

Hannaróza igazi szerelembaba volt és Tóth Gabi elmondása szerint a születése felért egy kisebb csodával. Az énekesnő egészségügyi állapota miatt sokáig azt hitte, hogy nem élheti át az anyaság örömét, azonban amikor a legkevésbé számított rá, akkor új élet fogant a szíve alatt.

A szülők rengeteg megható felvételt posztoltak a kislányról, Krausz Gábor és Gabi is hatalmas rajongással néztek a kislányra, akinek a videók tanulsága szerint igazán boldog gyermekkora van.

Tóth Gabi most egy templomból posztolt fotót, ahol a kislányával az oltár előtt állnak. Gabi életében fontos szerepet játszik a vallás és ezt a szellemiséget a kislányának is szeretné átadni. Biztos nehéz időszak ez a kislány számára is, de szülei valószínűleg minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a lehető legkevesebbet érzékelje az édesanyja ellen táplált ellenérzésből és az apukája hirtelen hiányából.

Megható sorokat is írt a kép mellé:

“Áldj meg minket Szűz Mária,
Égi rózsaszál.
Áldd meg tisztelő népedet,
Mely oltárod előtt áll!
Szerelmednek rózsalánca,
Fűzzön minket egy bokorba,
Gyöngykoszorúba,
Te légy ezen koszorúnak,
Ragyogó gyöngye,
Ragyogjon ránk tisztaságod,
Tündöklő arany fénye!”

A kérdéses képet itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás