promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Tóth Gabi döntött, és a nézők ezt élő adásban láthatták
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszúrták a Sztárban Sztár leszek! című műsorban.

Az elmúlt honapokban rengeteg cikk jelent meg Tóth Gabiról és Krausz Gáborról, miután augusztusban a nyilvánosság előtt közölték a tényeket. Azóta nagyon sok minden megváltozott, és az ősz beköszöntével történetünk két főszereplője újra a képernyőre került, Krausz Gábor a Séfek Séfe című műsorban, míg Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Sőt, Tóth Gabi egyszer feltűnt a Séfek séfe című műsor egyik adásában is. Rengeteg érdekes dolog történt a páros tagjaival azóta, Krausz Gábor például külföldön is munkát vállalt, miközben szerepelni fog a Dancing with The Stars harmadik évadában is.

A párja pedig a táncos vetélkedőben, ahol a korábbi szezonokben feltűnt a Magyarországon imádott Gabriela Spanic is, a gyönyörű Mikes Anna. A műsor amúgy október 14-én kezdődik majd a TV2-n, és már nagyon sokan várják az indulást. Krausz Gábor korábban úgy nyilatkozott, hogy a tánc nem az erőssége, de mindenképpn szeretne ezen változtatni majd a műsor folyamán. Mikes pedig anno úgy nyilatkozott, hogy a legjobb párt kapta, Krausz Gábor volt a legszimpatikusabb a férfi felhozatalból.

Nagyon humorosnak és sármsonak tartja a séfet.

Azért is sokan nézik ezeket a műsorokat az ősz folyamán, hiszen az emberekben van kíváncsiság, hogy kósza megjegyzés, vagy valamiféle furcsa dolog történik-e a műsorokban, amivel kapcsolatban Tóth Gabi és Krausz üzen egymásnak. És most történt valami a sztárban sztár leszek! című műsorban. A Blikk szúrta ki, hogy a műsor első élő adására megérkezett a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence is, aki a nézőtéren foglalt helyet stílusos ruhájában.

A Blikk azt is megírta, hogy mindketten folyamatosan a telefonjukat kémlelték, egy ponton pedig a Fricska tánegyüttes tagja oda is intett az énekesnőnek, jelezve, hogy hol ül. A műsorban amúgy a zsűrinek megint nagyon nehéz döntéseket kellett hoznia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás