promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi bugyifotóján röhög a fél ország, kemény fricskázás megy az énekesnő képe alatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit szétfricskázzák a bugyis képe miatt.

Tóth Gabi egyáltalán nincs könnyű helyzetben. Hiába határozta el, hogy nem vesz tudomást a negatívkodókról és az állandó szidalmazásokról, nap, mint nap olyan sok oldalról éri őt virtuális támadás, hogy egyszerűen nem tud nem arra figyelni. Persze ott van most neki a Fricska-szerelme, Papp Máté Bence, aki segít neki átlendülni ezen a korszakon, de látva, mekkora botrányt okozott, hogy miatta ment tönkre a házassága Krausz Gáborral, valószínúleg nem mostanában fog kikerülni a fókuszból.

A Sztárban sztár leszek! nézői ugyancsak megjegyzéseket tesznek Gabira minden egyes adás után, és a Facebook-csoportokban is újra és újra előhúzzák az énekesnőt, csakhogy valamilyen módon belerúgjanak. Az egyik legnagyobb bulvárcsoportban például előkerült egy majdnem 10 éves bugyifotó róla, ami még 26 éves korában készült róla egy tetőteraszon.

Ez a kép azután készült az énekesnőről, hogy megműttette a melleit, szóval ez már az a korszaka volt, amikor magabiztosabb és nyitottabb lett, ezután már bátrabban mutatott meg magából többet. Ekkoriban felröppent a pletyka, hogy Tóth Gabi azért ilyen kivirult, mert kibékült korábbi szerelmével, Markó Robival, de aztán bebizonyosodott, hogy ez nem igaz.

Szóval most újra előkerült róla ez a kép, és most erre tesznek megjegyzéseket a Facebook-on. Sokan a "tuningolás" kifejezést használják a poénos megnyilvánulásaikhoz:

„Olyan, mintha nem lenne foga”

„Ilyen dereka sose volt”

„Nem rakta be a protkóját? Vagy miért vág ilyen debil fejet?!? ... Az a száj meg "mosoly" Jézusom. A Blahán meg a Nyugatin van ilyen feje sokaknak”

„Tuningolás nélkül ugyan, de nem kevés kilométerrel”


(Fotó: Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás