promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem szégyelli és kimondta: a ház az övé és meg is mutatta mindenkinek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tiszta vizet öntött a pohárba az énekesnő és ezután nem marad több kérdés ebben a témában.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása felrobbantotta az országot. 6 év után jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Gabi azóta már megtalálta a szerelmet egy másik férfi oldalán, Papp Máté Bence személyében, aki a háttértáncos csapatának a Fricskának az egyik alapítótagja.

A válással kapcsolatban rengeteg közös dolog rendezése merült fel. Ilyen volt például az, hogy Krausz Gábor és Tóth Vera közös vacsoraesteket szerveztek Tótv Verával és Pauli Zoltánnal, erről azonban úgy tűnik, hogy megszületett a döntés. Abbahagyják ezt a rendezvénysorozatot.

Ott van Hannaróza nevelésének a kérdése, ez nyilvánvalóan örökre összeköti Gabit és Krauszt Gábort, abban megegyeztek, hogy ezt a feladatot továbbra is közösen akarják ellátni.

A másik vitás kérdés a szentendrei közös otthonuk tulajdonjoga lehetett, illetve az arra felvett banki hitelek törlesztésének a mikéntje. Gabi és Gábor semmilyen kapcsolatukat érintő dologról nem nyilatkozik, sejtelmes utalásokat tesznek csak, amelyek inkább odaszúrásnak felelnének meg.

Az az idő múlásával kiderült, hogy Gabi nevén van a családi ház, ezért Krausz Gábornak kellett kiköltözni, azonban házastársakként így is kérdéses, hogy a finanszírozást hogyan oldják majd meg.

Gabi mostani posztjával egyértelmű szándéknyilatkozatot tett:

Elképzeltem évekkel ezelőtt, hogy egyszer majd a saját házam nappalijában egy ilyen gyönyörű @macrame_by_shepherd_and_castle macrame hintában “kapcsolhatom le a villanyt a fejemben”
…és itt van… mécsest gyújtok a szívemben…

Fényképet is mellékelt hozzá, melyen boldogan ül az új szerzeményében. A megfogalmazás alapján egyértelmű, hogy Gabi otthona marad a szentendrei ház, annak ellenére, hogy erről Krausz Gábor úgy nyilatkozott, hogy

Innen már csak kukás zsákban visznek el

Ez végül nem így történt. Gabi Instagram történetben is megosztott egy fotót az út bútorról és egy másik képet is felrakott, a tőle megszokott sejtelmes idézettel:

Ne hagyd, hogy megijedj az újtól. Ne félj bátornak lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás