promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi befejezte, mindent megmutató szexi képpel üzente meg a világnak hogy a szűzies családanya imázsnak vége
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Repült a melltartó, repült a textil, a vadonc Tóth Gabi visszatért, viszlát Krausz Gábor, viszlát szűzies szemérmesség, na de mit szól ehhez a rajongók?

Tóth Gabi mostanában többszörösen a figyelem középpontjába került. Először azért, mert miközben az elmúlt években azzal utazta be a magyar sajtót, hogy mennyire hálával és szeretettel teli a kapcsolata Krausz Gáborral, addig a közelmúltban robbant a bomba, hogy Magyarország első számú popdívája (mondjuk Rúzsa Magdival erős versenyben, ezt tegyük hozzá) válik. A hírességek persze mindig késhegyen táncolnak, mikor a magánéletükbe engednek valamilyen betekintést, hiszen onnantól óriási nyomás nehezedik rájuk, mindenki tökéletesnek akarja látni őket, aki híres, annak jó példával kell előjárnia, de közben a hírességek is csak esendő emberek. Tóth Gabi válása sem éppen úgy sikerült, ahogy az ítélkező átlagemberek várnák, hanem botrányosan viharosra. Kiderült ugyanis, hogy nem egyszerű elhidegülésről van szó, hanem félrelépésről, Gabi a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencébe habarodott bele.

Azóta felmerült a gyanú, hogy az egész nem is több puszta média-hacknél, a sztárpár így akarja feltornázni azoknak a show-műsoroknak a nézettségét, melyekben az ősz folyamán szerepelnek. Amíg Grausz Gábor a Dancing with the Stars adásaiban vállalt szerepet, addig Tóth Gabi a Sztárban Sztár Leszek! zsűritagjaként köszön vissza ránk a TV-képernyőkről. Bárhogy is legyen - bár legyünk őszinték, ez a konteó azért igencsak erős lenne, már-már filmbe illő - de Gabi a népszerű tehetségkutatóban is rendszeresen produkál olyat, hogy az rögtön futótűzként száguld végig a mobiltelefonjaink képernyőjén.

Egy biztos. Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a gyönyörű énekesnőn. Persze mondhatnánk, hogy igen, ilyen ez a show-business, de akkor is. Egy biztos. Amíg az elmúlt években Gabi többször is keresztény megéléseivel került a figyelem középpontjába, és erről több remek videoklipben is hangot adott, közben sem vesztette el erotikától túlfűtött vadságát. Erről tanúskodik ez a frissen feltöltött fotó is, ahol az énekesnőt alig takarja valami. A képet Boldog Attila készítette, aki képzelhetjük milyen boldog volt, mikor a kép elkészült, hisz remekül sikerült. Hannaróza is büszke lehet majd rá, mikor nagyobb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás