promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videóban szólta el magát: Krausz Gábor már a konyhájába is beengedi újdonsült párját?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olasz hangulatú tánccal készül Krausz Gábor és Mikes Anna, de előtte még főz egy jó spagettit a sztárséf? 

Előző szombaton adásba került a Dancing with the Stars első megmérettetése, amelyben a sztárok megmutathatták a tánctudásukat. Idén olyan hírességek táncolnak, mint Csuti, Radics Gigi vagy Krausz Gábor. Tóth Gabi volt férje Mikes Annával egy show-tánccal készült az első élő adásra, amibe még egy kis néptáncot is belecsempésztek. Sokak szerint Krausz Gábor ezzel egyértelműen Tóth Gabinak üzent, és Lékai-Kiss Ramóna is ezen a véleményen volt.

Mindezt a sztárséf nem kommentálta, de úgy tűnik, hogy egyre szorosabba kötelék közte és a táncos párja között. Most szombaton ugyanis a világ országaiba kalauzolnak el minket, Gáborék pedig az olasz kultúrát kapták. A TV2 extra videójában pedig már meg is invitálta Gábor Annát, hogy az elő show előtt még egy bolognai tészta belefér mindkettőknél.

Szombaton az élő előtt nyomjunk be egy milánóit, ne egy bolognait

- reagált Krausz arra, hogy Anna elárulta, hogy igencsak rajong a paradicsomos ételek iránt. 

Persze, viccnek indult az egész, bár nem lehet tudni, lehet, hogy Gábor már a konyhájába is beengedte a táncos párját, hogy meglepje egy finom fogással. Az első adásban mindeesetre egy konyhában tüsténkedett, amikor bemutatták neki a párját. 

A Dancing with the Stars idei évadának versenyzői igazán nagyszerű táncokkal készültek az előző szombatra, de ma is búcsúznia kell majd valakinek a versenyből. Még az is kérdéses, hogy Anna és Gábor hány pontot kapnak, az első táncukat most majd felül kell múlniuk. Előőzleg Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna esett ki a műsorból, a zsűri ugyanis kegyes volt Hunyadi Donatellához és megmentette őt és párját. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás