promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna bugyija teljesen kilátszott a Sztárban Sztár élő adásában, teljes egészében vette a kamera az észveszejtő jelenetet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki csak erre az egy dologra tudott figyelni a videót nézve.

Mita elkezdődött a TV2 népszerű és kedvelt televíziós műsora, azóta a Sztárban Sztár egy egész hétre elegendő témát szolgáltat a nézőknek. Az egyik legnézetebb tehetségkutató műsorban minden volt, van és lesz, ami ahhoz kell, hogy a figyelmet magára vonja: ezzel valószínűleg a szerkesztők is tisztában vannak és tesznek is bőven azért, hogy az adást körülvevő érdeklődés ne csituljon.

Ott van egyből a zsűri csapata, akik igen erős bázist képezek ha arról van szó, hogy beszédtémát adjanak a népnek. Kezdjük azzal, hogy Tóth Gabi az egyik legnagyobb szenzáció jelenleg kishazánkban, rengetegen amiatt kapcsolnak a TV2-re hátha az énekesnő elszól valamilyen izgalmas részletet a magánéletéről, esetleg kiderülhet valami mocskos részlet a válásról.

Azonban Tóth Gabi más miatt is igencsak érdekes színvolt: Majkával való ordibálásaik és a sértődések, teátrális kivonulásokkal kombinálva elképesztően megosztják a népet: vannak, akiket szórakoztat, van aki pedig borzongva figyeli ezeket a jeleneteket. Aztán ott van Pápai Joci és Majka csipkelődő párosa is, akik remek barátságot ápolnak, mégis mintha egy 40 éve házas zsémbeskedő párt hallanánk. Ne feledkezzünk meg a műsor egyik dívájáról, Köllő Babettről sem, aki amellett, hogy fejedelmi ruhakölteményekben pompázik, még valahogyan olyan tekintélyt is szerzett, amivel rendet tud rakni zsűritársai között.

Ekkor pedig elérkeztünk a másik nagy húzónévhez, aki szintén nagybetűs NŐ: Lékai-Kiss Ramóna a műsor háziasszonya és mint rutinos "öreg" róka, fürdik a szerepben. Kérdez, válaszol, irányít, csacsog ha kell, hallgat ha arra van szükség, egyszóval remekül összefogja ezt a színes kis kompániát egy szalonképes csapattá. Támogatja a verzenyzőket, beszól a zsűrinek, bevonja a nézőket és teszi ezt általában elképesztően szexi ruhákban.

Most sem volt ez másképp, a stylist pontosan tudja mi áll jól Ramónának (azon kívül, hogy valószínűleg minden) és ezt tökéletesen figyelembe is veszi a ruha választáskor. Most egy teljesen áttetsző csoda került a karcsú műsorvezetőnőre, ami a szokásosabbnál merész, mert elég sokat: látjuk benne Rami alsóneműjét, ami elképesztően csábosan kandikál ki a szoknya alól.

Lehetetlen nem újra és újra megnézni a felvételt, amit itt érsz el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás