promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Sztárban sztár leszek körül: kiakadt az eredeti előadó a minősíthetetlen, gagyi utánzáson
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kifakadt a platinalemezes zenész, úgy érzi, megalázták a műsorban.

A Sztárban sztár leszek harmadik élő adásában is odatették magukat a versenyzők, de azért akadt egy-két énekes, akinek produkciója nem nyerte el a mesterek tetszését. Szentmártoni Norman nagyon kevés pontot kapott, és a végén ő is búcsúzott a TV2 showműsorától. A nézők szerint ez nem volt igazságos, véleményük szerint Norman nagyon tehetséges, de most egy rossz dalt kapott, amiben nem tudta megmutatni, mit tud.

Norman Kozsóként lépett színpadra a legutóbbi adásban, a színész minden segítséget és támogatást megkapott azért, hogy lehengerglő teljesítményt nyújtson, az eredeti előadó, Kozsó szerint viszont az énekes nem vette komolyan a feladatot, szerinte minősíthetetlen és gagyi volt, amit a fiatalember művelt a Sztárban sztár leszek-ben.

„Annyira drukkoltam a srácnak! Hittem benne, hogy hatalmasat fog énekelni, felajánlottam neki a saját szerkóimat, amiket még a legnagyobb slágereim klipjeiben hordtam. Vártam valamit, amit nem úgy kaptam vissza, ahogyan szerettem volna. Partner voltam, még a nyakláncomat is odaadtam a srácnak, aki biztosan tehetséges, de nem vette komolyan a feladatát”


Kozsó elmondta, hogy nagyon szereti Majkát és Pápai Jocit, tiszteli a munkásságukat, és szerinte korrektek is voltak a zsűrizésben. Normannál viszont azt látta, hogy nem tett a produkcióba elég melót és alázatot; úgy véli, több időt is eltölthetett volna azzal, hogy dolgozik a mozgáson és odafigyel a megjelenésére, hiszen nem csak egy tincsből áll a Kozsóság.

„Méltatlan volt, minősíthetetlenen ahogyan énekelt. Alázatosan, tisztelettel kellett volna. Gagyi volt a produkció. Szíven ütött, hiszen szép számmal vannak hatalmas, No1 slágereim. Több, mint 30 éve vagyok a szakmában, ezért méltatlan volt az egész”

- magyarázta Kozsó a Ripost-nak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás