promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi polgárpukkasztó kijelentést tett élő adásban, durva beszólásokat kap miatta az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi könnyek között tett vallomást.

Vasárnap este folytatódott a Sztárban sztár leszek idei évada. A mesterek szerint a versenyzők nagyon sokat fejlődtek egyetlen hét alatt is, bár több énekes is volt, akinek produkciója nem nyűgözte le a zsűrit. Szentmártoni Norman Kozsót próbálta leutánozni, de ez nem igazán jött össze neki, és a mesterek ezt el is mondták neki.

Ahogy az várható volt, végül ott állt a veszélyzónában, az adás végén pedig neki kellett elbúcsúznia a műsortól. A nézők szerint ez nem volt igazságos, mert sokan tehetségesnek tartják Normant, csupán rossz dalt és előadót kapott.


A Sztárban sztár leszek harmadik élő showjában kiderült, hogy Majka irtózik Billie Eilish-tól, mert véleménye szerint olyan dalokat énekel, amitől az ember azt érzi, hogy meg akar halni. Pápai Joci ezzel nem értett egyet, és Tóth Gabin sem az látszott, hogy depressziós lett volna Nagy Alexa produkciójától, az énekesnőből valami teljesen más tört elő.

Gabi könnyeivel küzködve próbálta elmondani, hogy milyen sok bántást kapott az elmúlt 3 hónapban - utalt itt Krausz Gáborra és az újdonsült párjára a Fricska Táncegyüttesből -, de nem bírta végigmondani, mert hirtelen elcsuklott a hangja, és teljesen összeomlott. Annyira még maradt ereje, hogy megköszönje Alexának a fantasztikus produkciót, aztán gyorsan át is adta másnak a szót.


A nézőket viszont nem hatották meg Tóth Gabi könnyei, kegyetlenül beleálltak most is a műsor közösségi oldalán.

„Szánalmas pojáca. Ezt a pillanatot arra felhasználni, hogy sajnáltassa magát, csak mert támadják a képmutatása és házasságtörése miatt... gusztustalan”

„Édesem! Hát milyen sokat dolgoztál azon, hogy téged ennyien bántsanak. Talán, ha nem lennél kétszínű, gerinctelen akkor nem bántanának...”

„Kanári madár! Sokat fogsz te még bőgni istenigazából. Húzz bele! Ilyen módon nem lehet viselkedni egy feleségnek, egy anyának. Lejárattad magad egy életre!”

„Nem kellett volna megcsalni a ferjedet!!! Aki élt halt a családjáért!!! Kedves Gabika!!!”

- csupán néhány abból a rengeteg kommentből, amit egyenesen Gabinak címeztek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás