promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor dobta Mikes Annát, ilyen még nem történt a Dancing with the Stars-ban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor olyasmit vállalt be Mikes Annával, amit még soha senki a Dancing with the Stars-ban.

Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon jó párosnak bizonyultak a Dancing with the Stars-ban. A TV2 táncos showműsorának legutóbbi adásában egy játékos, jó hangulatú quicksteppel léptek parkettre, amibe belecsempésztek némi olasz vonalat - a sztárséf legnagyobb örömére.

A nézők teljesen odáig voltak a produkciótól, sokak véleménye szerint Krausz Gáboron most látszott igazán, hogy mennyire le tudott lazulni, és őszintén tudta élvezni a táncot.


Persze ehhez egy nagyon jó tanár, egy mentor is kellett mellé, és Mikes Anna ezek szerint jó választás volt. Többen szívesen látnák őket a műsoron kívül is, mint egy párt, és igazából még össze is illenének. Gábor és Anna mindent megtesz annak érdekében, hogy minél tovább eljussanak a versenyben, és rendszeresen osztanak meg képeket, videókat a közösségi oldalukon is.

Alapjaiban véve többfajta táncot különböztetünk meg: vannak az utcai táncok, a showtáncok, a tánctermi táncok, a sporttáncok; szóval tényleg nagyon sokfajta. Ezek közül a tánctermi táncok maguknak a társas táncoknak a gyűjteménye. Ebben a kategóriáiban a koreográfiák a figurakatalógus segítségével, az alap- és összetett lépések, valamint egyedi variációk, megoldások felhasználásával készülnek.

A produkciók színesítése érdekében lehet alkalmazni az adott táncstílusra jellemző emeléseket és dobásokat, és Mikes Annáék most megmutatták, hogy készültek arra a dobásra, amit eddig még soha, egyetlen páros sem mert bevállalni a magyar Dancing with the Stars-ban.

A videóban jól látszik, hogy Annát biztonsági kötéllel segítették a magasba, és arra is figyeltek, hogy ha Gábor véletlenül rosszul dobná őt, akkor se történjen baj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás