promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor mindenkinek hazudott, mindent bevallott a sztárséf
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor beismerte, hogy hazudott.

Órákon belül elindul a Dancing with the Stars újabb élő showja a TV2-n, amiben a még versenyben lévő pároknak most is 2-2 koreográfiát kellett megtanulniuk és alaposan begyakorolniuk. Ahogy egyre előrébb haladunk a versenyben, a szakmai zsűrinek is egyre magasabbak lesznek az elvárásaik, de azt már a korábbi adásban is leszögezték, hogy Krausz Gábornál érzékelhető leginkább a fejlődés. Mikes Anna a tánccal ráadásul olyasmit is elért a sztárséfnél, amit Tóth Gabinak 6 év házasság alatt egyszer sem sikerült.

Krausz Gábor nagyon sok titkot őrizhet, azonban most néhányra fény derült a TV2 kamerája előtt. A sztárséf és partnere számos kérdést kapott, amikre őszintén kellett válaszolniuk. Ezekből kiderült, hogy Krausz Gábor korábban mindenkinek hazudott a koráról, ugyanis amikor még csak 37-38 éves volt, mindenkinek azt mondta, hogy 40, mert nem szeretett volna depressziós lenni, amikor valóban betöltötte a 40. életévét.

Mikes Anna bevallása szerint sosem hazudott még a koráról, aztán a következő kérdésnél az is kiderült a profi táncosnőről, hogy - akárcsak Gábor - ő is próbálkozott azzal, hogy a főztjével akart levenni valakit a lábáról. Ez azonban sikerült jól, ugyanis a palacsintája ehetetlen lett.

Az utolsó kérdésnél - miszerint még sohasem hagyott ott senkit egy első randin, mert nem úgy nézett ki, mint a képein - Krausz Gábor elmesélte, hogy bár volt ilyen esete, de nem hagyta ott a hölgyet, helyette elbeszélgettek egymással. De ahogy a séf beszélt arról a bizonyos estéről, valószínűleg nem került sor újabb találkozóra a szóban forgó nővel. Ezután Mikes Anna is megosztott egy történetet a nyilvánossággal.

Az alábbi videóban arra is fény derül, hogy Krausz Gábor miért szokott olyan sokat ásítozni a táncpróbákon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás