promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna megtette Krausz Gáborral, amire Tóth Gabi képtelen volt 6 év házasság alatt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ami Tóth Gabinak nem sikerült, szinte rögtön ment Mikes Annának.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 évig volt házas, de ez alatt az idő alatt a sztárséf nem tudott megnyílni. Az énekesnő elmondása szerint párja nagyon zárkózott volt mindig is, és részben ez is hozzájárult ahhoz, hogy megromlott a házasságuk. Kérdés persze, hogy Tóth Gabi mivel próbálta meg feloldani férjét, milyen módszerekkel igyekezett, hogy szerelme megnyíljon neki, ugyanis elég furcsa, hogy míg neki a hosszú évek alatt ez nem sikerült, addig Mikes Anna mindössze pár hónap után megoldotta ezt a problémát.

Azt már a Dancing with the Stars zsűrije is elmondta, hogy a legnagyobb fejlődés Krausz Gábornál tapasztalható, ami nyilván annak köszönhető, hogy a sztárséf mostanra megtanult ellazulni és megnyílni; ezért pedig Mikes Annának és a táncnak tartozik köszönettel.

Miután Király Linda és profi táncos partnere kiesett a múlt heti adásban, Suti András ezt írta Krausz Gábornak:

„Kedves Krausz Gábor! Számomra a megtiszteltetés. Nemcsak, hogy megismerhettelek, de táncolhattunk is egy produkcióban. Fantasztikus ember vagy és sugárzol a parketten. Csak így tovább előre szívvel, ami neked hatalmas van!!!”

Tehát Tóth Gabi kudarcot vallott abban, hogy feloldja a férjét, de Mikes Annának sikerült a látszólag lehetetlent elérnie. Krausz Gábor szemmel láthatóan boldog most a Dancing with the Stars révén; az pedig, hogy a próbák alatt mennyire kerültek közel egymáshoz profi tánctanárával, arról csak találgatni lehet, mert a felek mind ez idáig nem mondtak semmit a viszonyukról. Viszont sokan nagyon örülnének neki, ha Krausz Mikes Anna mellett találná meg újra a szerelmet, ugyanis az emberek azon a véleményen vannak, hogy gyönyörű párt alkotnak már a parketten is, és biztos harmonikus közös életük lenne a műsoron kívül is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás