promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi élő adásban esett neki Till Attilának - elszabadultak az indulatok a Sztárban Sztár leszek!-ben
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi beszólt Till Attilának, a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is elszabadultak az indulatok.

Vasárnap este ismét adásba került a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadai, ahol a mesterek, vagyis Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci versenyzői csaptak össze egymással úgy, hogy egy-egy énekes bőrébe bújtak. 

A műsor érdekesen kezdődött, az előző héten ugyanis Majka úgy beszólt Tóth Gabinak, amel után az énekesnő sírva is fakadt. Új párjával kapcsolatban viccelődött a rapper, aki nem gondolta volna, hogy szavai ennyire mélyre mennek majd Gabinál. Majkának majd nem volt mit tennie, bocsánatot kellett kérnie az adás végén az énekesnőtől. Vasárnap kiderült, hogy mindketten megbeszélték már a dolgot, telefonon is beszéltek egymással. 

Beszéltünk, felhívott telefonon, dumiztunk. Megbeszéltük, hogy ki hova ment vásárolni. Én a Lehel Csarnokba szeretek járni, őt nem tudom hova

- árulta el Tóth Gabi. 

Beszólásokból azonban egyáltalán nem volt hiány a műsorban, ezennel Till Attila kapott egy megjegyzést, először Majkától, majd Tóth Gabitól. 

Tilla sorra vette ugyanis a mesterek ruházatát, Majkáéra pedig azt mondta, hogy olyan, mintha egy floridai éjszakai munkás lenne. Erre a zenész csúnyán visszaszólt, majd Gabi fenyegette meg viccesen a műsorvezetőt. A legutóbbi adásban ugyanis meglepetés fellépők érkeztek, de csak néhányuk személyét lehetett tudni. Majd mikor Till Attila a meglepetést emlegette, az énekesnő felszólalt. 

Adok én neked olyan meglepetést Tillus

- vágta oda kuncogva Gabi Tillának. 

Végül az énekesnőt valóban meglepetés érte, ugyanis az egyik dalnál testvére, Tóth Vera lépett a színpadra. Ez azért is volt érdekes, mert épp Vera vigyázott Gabi kislányára, akit reggel még egy Halász Judit koncertre is elvitte. Mint kiderült a produkciója alatt is Verával kellett volna lennie a kis Hannarózának, de végül a Tóth lányok édesanyja vigyázott rá, így mindenki megnyugodhatott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás