promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak élő adásban szólt be a testvére, Vera kamerák előtt mondta ki az énekesnőről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Vera élő adásban mondta ezt Gabiról.

A Sztárban sztár leszek legutóbbi adása a meglepetések éjszakája volt, ugyanis az énekesek duetteket énekeltek egy-egy sztárral; Bereczki Zoltán, Szikora Róbert, Király Viktor és Király Linda, Tóth Vera, Marics Peti, Gáspár Laci és Vastag Csaba érkezett a TV2 stúdiójába.

A fantasztikus élő show természetesen most is drámai véget ért, ugyanis egy versenyző ismét távozott. Ezúttal Tóth Gabi és Pápai Joci versenyzője izgulhatott a továbbjutás miatt, végül Gabi mentoráltja, Oláh Vivien esett ki.


Köllő Babett egyik versenyzője, Nagy Alexa Gabi testvérével, Tóth Verával együtt lépett színpadra. A Sztárban sztár leszek mestere nagyon meglepődött, mikor meglátta a nővérét a színpadon, és a produkció után azt mondta, hogy Vera már napok óta gyanús volt neki; tudta, hogy készül valamire.

„A héten mondogattam már neked, hogy boszorkány vagy”

- mutogatott húgára Tóth Vera, mivel Gabi sejtette, hogy mi készülhet a háta mögött.


Vera persze mindent megtett, hogy egész héten elterelje valahogy a húga figyelmét, még egy Halász Judit koncertre is elvitte Hannarózát, de már ez is nagyon gyanús volt Gabinak. Persze nem volt biztos benne, hogy a testvére az élő adásra való felkészülés miatt titkolózik és viselkedik gyanúsan, de volt egyfajta megérzése. Már csak az volt a kérdés, hogy hol volt a Sztárban sztár leszek ideje alatt Tóth Gabi kislánya.

Köztudott, hogy Hannaróza nagyon szereti Verát, ezért legtöbbször ő vigyáz rá, amikor az édesanyjának elfoglaltsága van. Mivel azonban most mindketten ott voltak a TV2 stúdiójában, Gabi aggódva kérdezte testvérét, hogy

„Hol a gyerek?”.

Vera rögtön megnyugtatta őt, hogy a nagyszülőknél van, nem a kocsiban hagyta kint a parkolóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás