promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Toth Gabi éveket szenvedett Krausz Gábor mellett, álca volt a sztárséf sértett férj imázsa?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamis képet mutattak a rajongóknak, meg akartak felelni egy képzelt elvárásnak. Tóth Gabi és Krausz Gábor kálváriája tovább folytatódik.

 

Gabi hosszú hónapokon keresztül hallgatott arról, hogy a házassága hogyan futott zátonyra, mi vezetett oda, hogy elköltözzön férjétől, Krausz Gábortól, mikor korábban látszólag tökéletes harmónia uralkodott a házastársak között.

Ez a taktika úgy tűnik nem vált be, mert a bulvársajtóban a legkülönfélébb találgatások kezdtek szárnyra kapni, mivel egyszerűen nem volt elegendő információ arról, hogy mi is történt valójában, minden egyes elejtett szót, megjegyzést nyílt célozgatásnak lehetett venni, akár Gabi akár Krausz volt az, aki megnyilvánult valamilyen formában. Az országot komolyan érdekli és lázban tartja a Tóth Gabi jelenség, ami már régen túlmutat a valós személyén.

Gabi hosszú hallgatás után a Tényekben ült a kamera elé, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és rendezze a félreértések hosszú sorát, azonban úgy tűnik ez is kevésnek bizonyult, mert az énekesnő most egy hosszú Facebook poszttal jelentkezett. A bejegyzést teljes egészében közöltük korábban, de az énekesnő kérésének eleget téve jelen publicisztikánk végén is teljes terjedelmében közöljük, hogy mindenki megbizonyosodhasson róla, nem célunk sem kiforgatni, sem megmásítani, vagy bármilyen módon félreértelmezni Gabi sorait.

Most pedig, mielőtt rátérnénk cikkünk lényegi részére, vegyük sorra a poszt legfontosabb állításait:
  • Hannarózát Gáborral közösen nevelik
  • A saját házában él, amit a saját keresetéből vásárolt - hitelkiegészítéssel
  • Az autója szponzorációból van, amit később megvásárolt
  • Soha sem lépett félre a házassága alatt

A bejegyzésnek azonban vannak ennél sokkal érdekesebb részei is. Tóth Gabi rendszeresen kerül a kritika kereszttüzébe, a magyar néplélek időről időre rajta vezeti le sajátos frusztrációját, főleg amióta a rocksztár imázst felváltva használja a matyó mintás országanyával. Így aztán nem először kerül elő az az érv, hogy a sok rosszindulat, csúfolódás és gyűlölet közben oda kell figyelni a támogató hangokra. A gyűlölet néha úgy tűnik, hogy mindent beborít, mert negatív címszalagok virítanak mindenhol, de valójában még többen vannak azok, akik drukkolnak Gabinak, ami rengeteg erőt ad az énekesnőnek.

Ez tehát nem újdonság, inkább egy bevett panel, ami akár meg is állhatja a helyét, rendben is van a dolog. Az igazán érdekes részek csak most jönnek. Először is Gabi bevallja, hogy küzdelmes volt a házassága, és a kép, amit mutatni próbált a külvilág felé, közel sem volt harmóniában a valósággal.

"Kifele pedig a szépet mutattuk , hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon. Mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy “szép családi” képbe, kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele…"

Gabi is emberből van, a megfeleléskényszerrel mind küzdünk valamilyen szinten, aki pedig folyton reflektorfényben van, az bizony könnyen érezheti úgy, hogy neki még inkább meg kell felelnie. Eddig a pontig ez egy tök üdvözítendő bejegyzés, az igazság kimondása mindig felemelő érzés, még akkor is, ha éppen fáj. Hallgassátok meg például a feldolgozás folyamatáról szóló dalát, ami szerintünk tök jól sikerült:

Utána viszont két dolog is történik, egyrészt bár nem kétlem, hogy Gabi szándékai tiszták, mégiscsak kiérezni soraiból a neheztelést Krausz Gábor irányába, egyrészt amiért olyan megközelíthetetlen és zárkózott, másrészt amiért olyan félreérthetően fogalmazott, és elindította a "sz@cunamit."

Gabi most már végre tudja, milyen boldognak lenni!

- folytatja beszámolót a The Voice zsűritagja. Az ilyen kijelentések azért visszásak egy kicsit, mert visszamenőleg minősítik az ember kapcsolatait. A szerelem egy nagyon jó és heves érzés, de ez így olyan, mintha azt mondanánk, hogy akivel eddig voltunk, azzal nem is voltunk olyan boldogok - pedig a boldogságnak sokféle minősége van.

Végül pedig tegyünk említést arról, hogy bár Gabinak valószínűleg nem állt ez szándékában, de egy sor erejéig áldozatszerepbe szorítja magát, mikor azt írja olyan helyzetekben is gyakran a nőket hibáztatják, mikor a férfi szakít. Az idézett rész pontosan:

"Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult… még is mindent az én “számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben… ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért… ez szomorú…"

Nem lehet egyszerre erőt mutatni és a felelősséget vállalni, miközben még érzünk nemi sértettséget is, és Gabi sorai bizony erre utalnak. Ezzel együtt is kívánjuk neki a legjobbakat, főleg miután ő is hasonló felemelő sorokkal búcsúztatja az olvasókat. Gabi teljes bejegyzését a lenti videó után tudjátok megnézni, melyben az RTL kérdezte az utca emberét, hogy mégis mit gondol Tóth Gabi viharos magánéletéről:

 

Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg…nem én akartam , hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet…nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam…de egyre több neve elhallgatását kérő “ismerős” jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban..tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam , hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukaja nem állt ki az igazságért??
Betalált…igaza van! Egész éjjel nem aludtam …
Hozzám is eljut minden létező megmondó ember videója, írása, mémje… látom, hogy mi zajlik…
De azt is látom, hogy mennyien velem és mellettem vagytok! Ez pedig nagyon sok erőt ad nekem!
Hálás vagyok nektek és többen voltatok már ilyen helyzetben, mint azt hittem…számomra azért döbbenet , hogy ilyen indulatokat váltott ki emberekből a válásom! valótlan hírekből alkottak rólam véleményt… azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években :
Hannit közösen neveljük!
A saját magam keresetéből vett házban élek, amire , mint minden normális ember hitelt vettem fel…
Az autómat szponzoràcióból kaptam anno, amit megvásároltam..
Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt… a szakítás után kezdtünk el ismerkedni … nagyon friss volt , még mi sem tudtuk, hogy merre alakul,de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok…
Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba…
Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult… még is mindent az én “számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben… ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért… ez szomorú…
rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodànk Hannaróza… abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk… kifele pedig a szépet mutattuk , hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon… mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy “szép családi” képbe… kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele… Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam… nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez.. nem szerettem volna így kitárulkozni , de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám és olyan mértékben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni…
Akik velem voltak az elmúlt években, azok pontosan látták, hogy milyen erővel küzdöttem a házasságunkért , de egyedül kevés voltam hozzá, hisz ehhez is két ember kellett volna… már évek óta szerettem volna lépni, de hinni akartam és harcolni, arról nem beszélve, hogy pontosan tudtam, ha ezt meglépem, akkor milyen mértékű indulatokat fog ez kiváltani emberekből… emiatt nem mernek sokan kilépni egy rossz kapcsolatból, mert úgy ítélkezünk a másik felett, hogy nem látunk bele abba, ami a négy fal között történik… félünk az ismeretlentől, hisszük, hogy gyermekeinknek így lesz jobb, miközben boldogtalan érzelmi világban neveljük őket.
Én ezt nem szerettem volna.
Amit tudok, hogy iszonyatosan megerősített ez a pár hónap!
Azt is tudom végre, hogy milyen boldognak lenni!
Azt is tudom, hogy mennyi minden vár még ránk és azt is tudom, hogy ezután a bejegyzésem után is minden bulvárlap szét fog szedni,mert sajnos szeretnek az emberek a másik életével foglalkozni a saját problémáik megoldása helyett!Viselnem kell bizonyos kritikákat , mert ismert énekesnő vagyok.. tudom.. de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon… ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége és ne bántsanak tovább engem!
Üzenem , hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal,de annál boldogabb jövő vàr mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország… legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok , ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök!
Szeretettel!
Gabi
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás